Prepnúť do nočného režimu
Prepnúť do denného režimu
Pondelok 26. 10. 2020 meniny má Demeter

hľadaj na refresheri

Chceš dostávať notifikácie aj na tomto zariadení?
Gastro - Ľudia
0
Čoje
Matej Ohrablo
12. február 2020, 15:00
Čas čítania: 0:49
Uložený článok nájdeš
v ponuke používateľa.

Michal Kordoš: Patagónia ma sklamala jednotvárnosťou, mäsa som sa tam prejedol

Tento týždeň si Čoje pozval do Podgastu kuchárskeho nomáda Michala Kordoša. Nie je šéfkuchárom v žiadnom konkrétnom podniku, no môžete si ho zavolať k sebe domov a on vám navarí priamo vo vašej kuchyni.

Čoje
Matej Ohrablo
12. február 2020, 15:00
Čas čítania: 0:49
Musíš byť prihlásený/á , aby si mohol uložiť článok.
Nepodařilo se uložit změny. Zkus se nově přihlásit a zopakovat akci.

V prípade že problémy pretrvávajú, kontaktuj prosím administrátora.
OK
0
Uložiť na neskôr.
Uložený článok nájdeš
v ponuke používateľa.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu

Sleduj Podgast na Refresheri

  

V tomto podcaste sa dozvieš:
  • Ako je možné, že sa dánska kuchyňa stala jednou z najznámejších na svete
  • Akým povinnostiam sa nevyhne nový kuchár v najlepšej reštaurácii na svete
  • Prečo nie je burger Mišove najobľúbenejšie jedlo

 

Michal Kordoš patrí medzi vychytených slovenských šéfkuchárov a má skúsenosti z najlepšej reštaurácie na svete. Pritom nemá podnik, v ktorom by varil. Miesto toho si ho môžete zavolať, aby prišiel navariť k vám domov. Je známy tým, že svoje kuchárske umenie využíva aj na dobrú vec. Každý rok organizuje pop-up večeru v Starej tržnici, v rámci ktorej vždy spojí najlepších šéfkuchárov zo Slovenska aj Česka a výťažok venuje organizácii Tvoj Buddy, ktorá sa stará o prechod detí s detských domovov do dospelého života.

 

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu a neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

 

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu podcasty@refresher.sk
Upozorniť na chybu. Ak si našiel nedostatok v článku alebo máš pripomienky, daj nám vedieť.
Ohodnoť článok
1
Zdieľaj článok
Hodnotenie tohto článku je dostupné len s aktívnym predplatným REFRESHER+.
Predplatiť si
Zrušiť
Pri hodnotení článku nastala chyba. Skús sa nanovo prihlásiť a znova ohodnotiť článok.

V prípade že problémy pretrvávajú, kontaktuj prosím administrátora.
OK
NAHOR
Dostávaj najlepší obsah mailom
Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah.
Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.
Posielať email
Najčítanejšie
Domov
Zdielať
Diskusia
Hľadať
Viac
Zapni upozornenia a už ti nič neujde!

Chceš vedieť čo sa deje a mať prehľad? Dostávaj upozornenia o najhorúcejších správach na Refresheri.

(Príklady: Horel Notre Dame, Zomrel Mac Miller, Trailer na Avengerov)
(Príklady: Sagan skončil prvý, Nový zákon s vplyvom na moderných ľudí, Dnes nás čaká zatmenie slnka)
Ak chceš, aby sme ti poslali takmer všetky novinky, vyber túto možnosť.