Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2020, 11:29
Čas čítania 2:44
Jakub Paulík

Recenzia: Vikingovia – 1. polovica finálnej série

Recenzia: Vikingovia – 1. polovica finálnej série
Zdroj: MGM Television/History
FILMY A SERIÁLY VIKINGS
Uložiť Uložené

Epizódy zo 6. série nám odhalili nové postavy z ďalekého Ruska.

Upozorňujeme, že text obsahuje menšie dejové spoilery!

Po smrti milovaného Ragnara Lothbroka si mnohí mysleli, že to tvorcovia môžu so seriálom rovno zabaliť. Vikinský hrdina však splodil množstvo synov, ktorým sa podarilo viesť viaceré úspešné výpady nielen proti nepriateľom, no tiež proti sebe.

Sila diváckej základne Vikingov ale už dlhší čas spočíva prakticky iba v tom, že si nadšenci seriálu obľúbili výrazných hrdinov, ako zlomyseľného Ivara, dominantného vodcu Bjorna, bojovnú Lagerthu či „sympaťáka“ Ubbeho a jeho ženu Torvi.

Odporúčané
Slovenka Jana pracuje pre FOX: Vo filmovom biznise v Los Angeles sú platy väčšie, než kdekoľvek na svete (Rozhovor) Slovenka Jana pracuje pre FOX: Vo filmovom biznise v Los Angeles sú platy väčšie, než kdekoľvek na svete (Rozhovor) 8. októbra 2019, 15:05

Postavy sme si zamilovali natoľko, že sa napriek mnohokrát nevýraznému deju a nadbytočným scénam vieme na nové epizódy pozerať aj naďalej. Chceme totiž vedieť, kam sa osudy kľúčových postáv posunú, kto nakoniec vyhrá túto nikdy nekončiacu vojnu medzi mnohými stranami, a kto sa naopak po neľútostných konfliktoch dostane do Valhally.

Domov
Zdieľať
Diskusia