Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. februára 2020, 20:07
Čas čítania 0:47
Viktor Kniš

Post Malone rozhádzal fanúšikom v klube 50-tisíc dolárov v jednodolárovkách. Vyjadril sa aj ku Kobemu Bryantovi

OSOBNOSTI POST MALONE
Uložiť Uložené

Post Malone síce nie je veľkým basketbalovým fanúšikom, aj napriek tomu priznal, že Bryant dokázal v športe veľmi veľa.

Aj Post Malone sa vie poriadne zabaviť a dokázal to v nočnom klube na Miami, kde si nechal priniesť 50-tisíc dolárov v 1-dolárových bankovkách, aby ich následne mohol celú noc rozhadzovať medzi svojich fanúšikov. Video zaznamenáva, ako mu peniaze v krabici od sponzora Bud Light pristáli v náručí, žiaľ, už nemáme možnosť vidieť, ako s nimi následne naložil.

Aj keď TMZ pôvodne informovalo, že malo ísť o striptízový klub, Post Malone tieto slová vyvrátil vo videu, ktoré vzniklo počas nasledujúceho dňa. Skonštatoval, že do takých podnikov nechodí, potom poupravil, že už nechodí a usmial sa. 

Odporúčané
Cardi B dala Offsetovi pol milióna dolárov v hotovosti, on ich rozhádzal tanečniciam, ktoré natriasali zadkami v klube Cardi B dala Offsetovi pol milióna dolárov v hotovosti, on ich rozhádzal tanečniciam, ktoré natriasali zadkami v klube 15. decembra 2019, 10:23

Reportér sa ho taktiež pýtal na Kobeho Bryanta. Aj keď Posty otvorene priznal, že nie je veľkým fanúšikom Lakers, aj napriek tomu vyjadril úprimnú sústrasť rodine a nešetril ani úctivými slovami smerom k pozostalej manželke Vanesse. Na záver ešte povedal, že nemá pochýb o tom, že Bryant spravil pre šport veľmi veľa. 

Post Malone patrí v súčasnosti medzi najúspešnejších interpretov na planéte a svoje kvality dokazuje každým albumom, ktoré momentálne vydáva vo veľkej kadencii. Síce nie je klasickým raperom a rád experimentuje aj s rockom, o čom svedčí aj jeho spolupráca s Ozzy Osbournom, aj napriek tomu má najbližšie k hiphopu ako takému. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia