Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. decembra 2019, 10:23
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Cardi B dala Offsetovi pol milióna dolárov v hotovosti, on ich rozhádzal tanečniciam, ktoré natriasali zadkami v klube

NEWS
Uložiť Uložené

Cardi B navštívila klub so svojim milovaným.

Cardi B a Offset si síce prešli vo vzťahu turbulentným obdobím, zdá sa, že dnes je už všetko v stopercentnom poriadku. Dôkazom je aj nedávne rozhodnutie raperky darovať svojmu partnerovi pol milióna v 1- a 100-dolárových bankovách a zobrať ho na párty do klubu plného tanečníc.

Odporúčané
Bradavky za 500-tisíc dolárov: Cardi B odhaľuje cenu rubínov na šatách z Met Gala, ktoré boli inšpirované feminizmom Bradavky za 500-tisíc dolárov: Cardi B odhaľuje cenu rubínov na šatách z Met Gala, ktoré boli inšpirované feminizmom 8. mája 2019, 17:49

Keďže sa ona sama týmto spôsobom dlho živila, vedela, čo táto práca obnáša, zároveň mala Offseta celý čas pod kontrolou, keďže si natriasajúce sa zadky viacerých dám užívala tiež. Všetko nezabudla dokumentovať na svoj instagramový profil a my tak máme možnosť vidieť, ako sa bavia úspešní raperi.

Domov
Zdieľať
Diskusia