Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. februára 2020, 15:02
Čas čítania 1:14
Daniel Mikolášik

Bývalá manželka Johnyho Deppa mala po hercovi hádzať panvice. Amber Heard z fyzického násilia usvedčila nahrávka

OSOBNOSTI AMBER HEARD JOHNNY DEPP
Uložiť Uložené

V uniknutom audiozázname sa herečka sama priznala k fyzickému napadnutiu a tiež dodala, že Johnnymu nemôže sľúbiť, že ho v budúcnosti opäť nenapadne.

Vzťah hercov Johnnyho Deppa a Amber Heard bol turbulentný od samého začiatku. Hollywoodský pár sa do seba zamiloval, zosobášil a napokon sa po necelých dvoch rokoch ich cesty rozišli. Amber však vyhlasovala, že Johnny je násilník a viackrát ju zbil. Napriek týmto obvineniam herec tvrdil, že je nevinný a vraj nemá problém dokázať to aj v súdnej sieni.

Podľa novej nahrávky, ktoré zverejnil britský Daily Mail, však vysvitlo, že skutočnou obeťou nebola Amber, ale práve Johnny. Audiozáznam má pochádzať z terapeutického sedenia z roku 2015, ktoré spoločne absolvovali, a rozprávajú sa v ňom o tom, že by mali ich vzťah ukončiť.

Odporúčané
Johnny Depp tvrdí, že bývalá manželka Amber Heard ho podvádzala s Elonom Muskom Johnny Depp tvrdí, že bývalá manželka Amber Heard ho podvádzala s Elonom Muskom 5. marca 2019, 0:40

Medzitým Johnny svoju vtedajšiu manželku nazve klamárkou a neskôr vytiahne aj fyzické napadnutie, ktorého iniciátorkou mala byť práve Amber. Vraj po ňom hádzala hrnce a panvice a herec kvôli tomu utrpel zranenia na tvári. Na nahrávke sa k tomu herečka priznala.

Domov
Zdieľať
Diskusia