Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. januára 2020, 19:35
Čas čítania 0:38
Daniel Mikolášik

Mafiánsky boss Róbert Lališ alias Kýbel drží vo väzení hladovku. Dôvodom má byť odopieranie základných práv

NEWS MAFIA PO STOPÁCH SLOVENSKEJ MAFIE
Uložiť Uložené

Niekdajšiemu šéfovi zločineckej skupiny sýkorovci sa nepáčia podmienky väzenia.

Niekdajší slovenský mafián a boss zločineckej skupiny sýkorovci Róbert Lališ, známy tiež pod prezývkou Kýbel vyhlásil vo väzení hladovku. Nepozdávajú sa mu totiž podmienky výkonu trestu, ktoré údajne odopierajú jeho základné práva. S informáciou prišiel portál Aktuality, ktorý údajne disponuje dobre informovaným zdrojom.

Odporúčané
Šéf košickej mafie si dovolil ubiť policajta na smrť. Východu kraľoval až do zásahu Mikuláša Černáka Šéf košickej mafie si dovolil ubiť policajta na smrť. Východu kraľoval až do zásahu Mikuláša Černáka 28. marca 2019, 18:58

Lališ si aktuálne odpykáva doživotný trest za mrežami, ktorý mu na štvrtý pokus udelil Najvyšší súd v júni 2018. Okrem neho dostali dlhoročné tresty aj dvaja kumpáni zo skupiny sýkorovcov, ktorá od deväťdesiatych rokov pôsobila najmä v Bratislave, na Záhorí a v okolí Senca – Alojz Kromka a Ivan Cupper alias Vincko.

Domov
Zdieľať
Diskusia