Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. januára 2020, 20:18
Čas čítania 3:20
Dominik Vetrák

Box Office: Bad Boys 3 bude najúspešnejším dielom trilógie. Vynikajúca akčná komédia prilákala viac divákov než Gentlemani

FILMY A SERIÁLY BAD BOYS 3 THE GENTLEMEN
Uložiť Uložené

Gentlemani Guya Ritchieho išli do nerovného a vopred prehratého súboja.

Posledný januárový víkend sa niesol v znamení dvoch akčných komédií. Máme tu minulotýždňovú novinku Bad Boys for Life, no a na domácom trhu konečne premiérovalo The Gentlemen, posledná Ritchieho britská gangsterská akcia. Ritchie má opäť smolu, keďže Bad Boys mu zobralo podstatnú časť potenciálnych divákov, keďže cieľovky oboch snímok sa značne prekrývajú. 

Odporúčané
Recenzia: Bad Boys for Life Recenzia: Bad Boys for Life 23. januára 2020, 17:54

A tak je Bad Boys for Life aj druhý víkend po sebe na prvej priečke. Oproti minulému víkendu zaznamenala novinka režisérskej dvojice Bilall Fallah a Adil El Arbi len 44 % pokles tržieb. Cez víkend tak zarobila 34 miliónov dolárov, a to len na domácej pôde, kde má celkovo po 11 dňoch už skvelých 120 miliónov dolárov, pričom záujem o návrat Lawreanca so Smithom prejavili aj diváci v zahraničí.

Domov
Zdieľať
Diskusia