Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. januára 2020, 13:12
Čas čítania 0:52
Jakub Paulík

Už si dosť veľký na to, aby si išiel voliť. Slovenskí youtuberi ti ukážu, prečo sa to oplatí a ako si vybrať

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Máš vybratých kandidátov? Alebo sa stále nevieš rozhodnúť?

Parlamentné voľby sú už za dverami. Pokiaľ zvažuješ, že by si nebodaj nešiel voliť, alebo máš dilemu, podľa čoho sa rozhodnúť, pomocnú ruku by ti mohli poskytnúť slovenskí youtuberi.

Odporúčané
Všetko, čo by si mal vedieť o kandidátkach strán, ktoré sa uchádzajú o hlasy v parlamentných voľbách Všetko, čo by si mal vedieť o kandidátkach strán, ktoré sa uchádzajú o hlasy v parlamentných voľbách 15. decembra 2019, 14:55

Mnohí z vás využijú právo voliť prvýkrát. Ale máš ty a tvoji rovesníci dostatok informácií, aby ste sa rozhodli zodpovedne? Vieš, aké právomoci má parlament, vláda, ako vznikajú zákony, ktoré ovplyvňujú tvoj život a ako nenaletieť falošným sľubom?“ pýtajú sa prvovoličov autori projektu Zmúdri.sk.

Sajfa spolu so svojou manželkou Veronikou Cifrovou Ostrihoňovou, JurajVie, Dejepis Inak a BeWise vytvorili sériu krátkych videí, ktoré ti zodpovedajú všetky dôležité otázky. Po zhliadnutí jednotlivých výtvorov si navyše môžeš svoje znalosti overiť v teste.

Domov
Zdieľať
Diskusia