Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. januára 2020, 15:17
Čas čítania 0:49
Viktor Kniš

Na Pohodu sa vracia hviezda, ktorá minulý rok zrušila koncert. Sprevádzať ju budú prestížne rapové aj elektronické mená

REFRESHER
Uložiť Uložené

Na Pohodu 2020 sa vráti Lykke Li, ktorej sa minulý rok nepodarilo vystúpiť kvôli zrušenému letu.

Letisko pri Trenčíne bude 9. – 12. júla hostiť ďalší ročník Festivalu Pohoda, ktorý netreba nikomu predstavovať. Organizátori postupne odhaľujú mená interpretov, ktorí budú pri obrovskej oslave slobody pod holým nebom zabávať a my už teraz vieme, že si na svoje príde naozaj každý. Multižánrovú nádielku počas uplynulého týždňa doplnili ďalšie prestížne mená, pričom sme veľmi radi, že môžeme s poteším oznámiť opätovný príchod Lykke Li.

Odporúčané
Pohoda 2019 priniesla na trenčianske letisko to najlepšie z hudby a umenia. Takto má vyzerať festival (Fotoreport) Pohoda 2019 priniesla na trenčianske letisko to najlepšie z hudby a umenia. Takto má vyzerať festival (Fotoreport) 14. júla 2019, 21:16

Tá mala byť jednou z hlavných aktériek minulého ročníka, nakoniec jej však zrušili let a ona show nestihla. „Agent nás ale ubezpečil, že Lykke Li k nám chce prísť hneď ako to bude možné,“ hovoria organizátori a my sme radi, že svoj sľub pravidelná účinkujúca na festivaloch ako Glastonbury, Coachella a Lollapalooza dodržala a predvedie svoju show aj na Slovensku.

 

Line-up dopĺňajú aj ďalšie zvučné mená. Rapovú smršť v kombinácii Slowthai a Stormzy podporí napríklad aj Jpegmafia, doteraz zverejnený program však poteší aj tých, ktorí idú po experimentálnejších žánroch. Na Pohode 2020 vystúpi aj uznávaná techno DJ-ka a producentka Paula Temple alebo The Comet Is Coming, ktorých organizátori opisujú ako neo-jazzový afrofuturistický soundtrack k apokalypse.

Už dávnejšie sme sa dozvedeli o tom, že prídu aj Thom Yorke, The Libertines alebo Metronomy. Do pozornosti dávame možnosť zakúpenia si lístkov a pripomíname, že v posledných rokoch sa darí vypredávať festival aj niekoľko týždňov pred začiatkom. 

Na Pohodu sa vracia hviezda, ktorá minulý rok zrušila koncert. Sprevádzať ju budú prestížne rapové aj elektronické mená
Domov
Zdieľať
Diskusia