Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
14. januára 2020, 18:50
Čas čítania 0:40
Daniel Mikolášik

Americký raper sa na Instagrame chválil autom s trnavskou ŠPZ-kou. Polícia zistila, že sa po nej pátra

NEWS KRÁDEŽ
Uložiť Uložené

Vec vraj bude ďalej riešená políciou v Trnave.

Na Slovensku nie až tak známy americký raper $not sa už pred nejakým časom na svojom oficiálnom instagramovom profile pochválil fotografiou jeho nového automobilu značky BMW, ktorého EČV bolo slovenského pôvodu. Konkrétne patrila do trnavského okresu. Jeho slovenskí fanúšikovia si to však okamžite všimli a preverili, o aké auto sa jedná.

Odporúčané
Kandidát ĽSNS kričal na policajta, ktorý za volantom telefonoval. Keď ho zastavil, robil si s ním selfie Kandidát ĽSNS kričal na policajta, ktorý za volantom telefonoval. Keď ho zastavil, robil si s ním selfie 10. januára 2020, 15:13

Ako informuje polícia na Facebooku, zistili, že auto, respektíve jeho evidenčné číslo, je v policajnej databáze evidované ako v pátraní. Bližšie podrobnosti však nie sú známe, ani to, či auto prišlo zo Slovenska, alebo iba značky, prípadne či náhodou vozidlo nie je kradnuté. 

americky raper kradnute auto
americky raper kradnute auto Zdroj: Instagram/@snot

Polícia dokonca pred približne mesiacom raperovi prostredníctvom Instagramu napísala, že majú otázky v súvislosti s jeho novým autom. $not správu dokonca zdieľal na svojom profile a smial sa z toho. Príspevok vtedy smejúcimi sa emotikonmi dokonca komentoval aj ďalší známy americký raper Lil Tecca.

$not však slovenskej polícii neodpísal a medzičasom dokonca fotky auta či príspevok zdieľajúci správu s výzvou od štátnych orgánov zo svojho profilu vymazal. Keďže raper odmietol podať akékoľvek informácie oficiálnemu účtu zboru na Instagrame, vec vraj bude ďalej riešená políciou v Trnave.

Domov
Zdieľať
Diskusia