Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2019, 20:38
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

FBI vysoko ocenila spoluprácu s Tekashim 6ix9ine pri udávaní členov gangu, údajne bol veľmi užitočný

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Už o necelé dva týždne sa bude rozhodovať o Tekashiho budúcnosti. Prokuratúra teraz vydala správu, v ktorej žiada pre rapera najnižší možný trest.

Podľa najnovších dokumentov, ktoré sa podarilo získať portálu Complex, federálna polícia výrazne oceňuje to, akým spôsobom Tekashi pristupoval k spolupráci pri udavačstve. Prokuratúra aj s prihliadnutím na to, že týmto spôsobom 6ix9ine riskuje nebezpečenstvo, preto navrhuje, aby súd pri blížiacom sa procese prihliadal na všetky okolnosti. 

Podľa prokurátorov bol dúhový raper pri odhaľovaní identity všetkých členov gangu Nine Trey veľmi užitočný a výrazne prispel k ich dolapeniu, v opačnom prípade by bolo veľmi náročné dokázať im vinu. Z oficiálneho dokumentu ďalej vyplýva, že prokuratúra navrhuje znížiť Tekashiho trest na nutné minimum, na čo môže aj nemusí sudca pristúpiť. Viacero právnikov sa však zhoduje, že v podobných prípadoch by sa mal obvinený dočkať prepustenia. 

Odporúčané
5 vecí, ktoré bude musieť 6ix9ine spraviť bezprostredne po prepustení z väzenia, aby jeho udavačstvo nebolo zbytočné 5 vecí, ktoré bude musieť 6ix9ine spraviť bezprostredne po prepustení z väzenia, aby jeho udavačstvo nebolo zbytočné 15. novembra 2019, 16:23

6ix9ine je za mrežami od novembra 2018. Pôvodne síce vinu popieral, keď sa však dozvedel  že mu hrozí až 47 rokov väzenia, priznal sa ku všetkému a naviac polícii výmenou za slobodu sľúbil plnohodnotnú kooperáciu. 

Množstvo raperov sa s týmto jeho rozhodnutím nestotožňuje, on si napriek tomu myslí, že sa na udavačstvo zabudne a bude slávnejší ako predtým, keď ho zavreli. Nedávno 6ix9ine podpísal kontrakt v hodnote 10 miliónov dolárov so svojim bývalým vydavateľstvom, a podľa niektorých zdrojov začal nakupovať beaty. Čo sa bude diať, keď ho prepustia, zatiaľ nikto netuší. 

Domov
Zdieľať
Diskusia