Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2019, 12:33
Čas čítania 0:00
Tímea Krauszová

Jeho manželke sa nepáčilo, že po práci chodí do krčmy. Postavila si preto vlastnú: u nich doma na záhrade

NEWS
Uložiť Uložené

Kreatívne riešenie, čo povieš?

Jayne Tapper je 48-ročná dôvtipná žena, ktorej prekážalo, že jej manžel Paul chodil až príliš často po práci do barov v meste. V záhrade si preto založila vlastnú krčmu, nazvala ju Doghouse Inn a už štyri roky ju okrem jej manžela navštevujú aj priatelia a rodina. Britská rodinka s troma deťmi sa pri názve a logu inšpirovala ich najstarším basetom. Dohromady majú doma až troch chlpatých miláčikov. O zvláštnom riešení píše LADbible.

Chcela, aby bol muž častejšie doma

Jayne je zdravotná sestra, jej manžel Paul je inžinier. Paul po práci často chodil ešte do mesta na pivko alebo drink. Jeho žene sa nedarilo presvedčiť ho, aby ostával doma s rodinou. Rozhodla sa preto pre svojské riešenie: založila si svoj vlastný podnik u nich doma na záhrade.

Odporúčané
Je taký silný, že rozleptáva papierový pohár. Otestovali sme najsilnejší alkohol na vianočných trhoch Je taký silný, že rozleptáva papierový pohár. Otestovali sme najsilnejší alkohol na vianočných trhoch 3. decembra 2019, 9:58

Spoločnými silami pretvorili chatku na skutočnú krčmu. Veľa vecí si zohnali z druhej ruky, najdrahšie bolo zatepľovanie. Zariadili si to však po svojom a ich priateľom a rodine sa tam páči. Do prestavby celkovo investovali viac ako dvetisíc eur, ale svorne tvrdia, že to za to stálo. Trávia spolu viac času, Paul si často prinesie aj svojich kolegov či kamarátov a na nápoje už nemíňajú toľko peňazí ako predtým. 

Na videu si môžeš pozrieť, ako to vo vnútri „domácej krčmy“ vyzerá

Domov
Zdieľať
Diskusia