Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2019, 7:50
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus zverejnil, koľko albumov predal Kontrafakt za prvých pár hodín predpredaj

HUDBA KONTRAFAKT RYTMUS
Uložiť Uložené

Album Kontrafakt – Real Newz sa včera dostal do predpredaja a Rytmus ako pravdepodobne úplne prvý interpret na Slovensku zverejnil aj konkrétne číslo predajov za prvých niekoľko hodín.

Kontrafakt poslal včera do predpredaja svoj štvrtý štúdiový projekt s názvom Real Newz, ktorý sa medzi fanúšikov dostane ešte v prvej polovici decembra. Dovtedy si ho môžeš predobjednať  a poistiť si tak, že sa k tebe tvoj originál dostane pred Vianocami a s podpisom. Aktuálne prebiehajú posledné prípravy, už poznáme cover, o ktorý sa po kreatívnej stránke postaral Dalyb a vieme, že sa na albume bude nachádzať 13 skladieb.

Odporúčané
Kontrafakt vydáva štvrtý štúdiový album. Sleduj nový videoklip a predobjednávaj originál s podpisom Kontrafakt vydáva štvrtý štúdiový album. Sleduj nový videoklip a predobjednávaj originál s podpisom 27. novembra 2019, 19:26

Ego, Rytmus a Anys včera zverejnili aj prvý videoklip, ktorý nám nápadne pripomenul rok 2013, keď uzrel svetlo sveta track Stokujeme vonku. Aj ten ešte v niektorých poslucháčoch vyvolával rozpaky a zmiešané pocity, keďže chvíľu trvalo, kým si fanúšikovia na nové prístupy Kontrafaktu zvykli. Úspech po stránke čísel však hovorí za seba a my dúfame, že do oficiálneho rozoslania objednávok príde ešte aspoň jeden vizuál. 

Rytmus aktuálne prekvapil ešte raz, keď pravdepodobne ako prvý slovenský rapový interpret tesne po polnoci zverejnil, koľko kusov CDčiek Real Newz sa podarilo Kontrafaktu predať v intervale od 19:00 do 00:00. Viac ako 5-tisíc kusov je dôkazom, že trojica z Piešťan je stále stredobodom záujmu domáceho rapového publika a trendy v predpredajoch naznačujú, že toto číslo ešte niekoľkonásobne do konca kalendárneho roka narastie. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Od 19:00 do 0:00 5111 kusov. Ďakujeme #RealNewzKontrafakt @kontrafakt_realnewz

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Domov
Zdieľať
Diskusia