Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2019, 12:49
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Conor McGregor sa onedlho vracia do UFC. Na Twitteri zdieľal fotky s premenou svojho tela

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Do súboja, ktorý ho čaká už v januári, ide Ír naplno.

Populárny MMA zápasník Conor McGregor tento mesiac v Moskve oznámil, že sa po roku opäť vracia do UFC a jeho prvý zápas by sa mal odohrať už 18. januára. Podľa neoficiálnych informácií by sa mal stretnúť s Donaldom „Cowboyom“ Cerronem. Najnovšie „The Notorious“ na svojom oficiálnom Twitteri zdieľal fotografiu, kde ukazuje transformáciu svojho tela.

Odporúčané
Conor Mcgregor rozdá milión dolárov, ktoré zarobila jeho whisky. Môj tím sa postará o to, aby skončili v dobrých rukách, tvrdí Conor Mcgregor rozdá milión dolárov, ktoré zarobila jeho whisky. Môj tím sa postará o to, aby skončili v dobrých rukách, tvrdí 21. novembra 2019, 14:22

Donald Cerrone prestúpil z welterovej váhy do ľahkej, a preto ho niektorí považujú za favorita súboja. Conor však ide do zápasu naplno a na snímke, ktorú verejne zdieľal, poukazuje na to, že počas svojej kariéry si vyskúšal až 3 váhové kategórie.

Keď sa z neho v roku 2013 stala hviezda, mal 65,7 kg. Neskôr pribral až na 70,3 kg, čím sa dostal na hranicu ľahkej váhy a na tretej fotke v koláži váži Ír až 77,1 kg.

Posledný McGregorov zápas bol proti Khabibovi Nurmagomedovi, ktorému sa vtedy podarilo vyhrať a obhájiť titul šampióna ľahkej váhy organizácie UFC. Pre Conorove problémy mimo oktagon (rôzne súdne procesy a škandály) a najmä zlomenú ruku sa jeho návrat dlho odkladal.

Aktuálne ešte nie je jasné, v akej váhovej kategórii chce Conor v januári bojovať, vyzerá to však tak, že sa na zápas poctivo pripravuje a rozhodne svoj návrat nenechá na náhodu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia