Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. novembra 2019, 14:22
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Conor Mcgregor rozdá milión dolárov, ktoré zarobila jeho whisky. Môj tím sa postará o to, aby skončili v dobrých rukách, tvrdí

NEWS CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené

Slávny MMA bojovník už viackrát prispel na dobrú vec a pri príležitosti osláv prvého roka existencie jeho whisky sa rozhodol pre šľachetný krok.

Conor McGregor bol v posledných rokoch spájaný viac s kontroverziami ako so športom, a tak sa obraz o sebe rozhodol aspoň trochu napraviť pri príležitosti prvých narodenín jeho vlastnej značky whisky Proper Twelve. Síce nevieme odhadnúť, ako sa jej zatiaľ darí, Ír však, zdá sa, finančné problémy nepociťuje, čo dokazuje aj jeho aktuálne prehlásenie.

Prostredníctvom instagramového účtu oznámil, že má v pláne podporiť organizácie, ktoré robia z našej planéty lepšie miesto: „Už keď sme začínali, bolo pre mňa dôležité dať niečo späť, za každé predané balenie preto venujem 5 dolárov až do výšky jedného milióna,“ oznámil zápasník a dodal, že konkrétne organizácie bude vyberať tím odborníkov, aby peniaze skončili na správnom mieste. Darovací proces by mal začať v novom roku. McGregor zároveň túto príležitosť využil, aby poďakoval všetkým zamestnancom.

Odporúčané
Majiteľ podniku z Čiernej nad Tisou, ktorý zdieľal Conor McGregor: Slováci si radšej dajú domáce destiláty ako jeho whisky Majiteľ podniku z Čiernej nad Tisou, ktorý zdieľal Conor McGregor: Slováci si radšej dajú domáce destiláty ako jeho whisky 4. novembra 2019, 9:55

Conor síce aktuálne oslavuje dôležitý míľnik vo svojej podnikateľskej kariére, zároveň už teraz vieme, že prebiehajú aj prípravy na návrat do oktagonu. Podľa dostupných informácií by mal jeho ďalší zápas prísť 18. januára na UFC 246. A keď zatiaľ nie je známe žiadne konkrétne meno súpera, v súvislosti s McGregorom sa viackrát skloňovalo meno legendárneho Donalda Cerrona.

Domov
Zdieľať
Diskusia