Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. novembra 2019, 9:55
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Majiteľ podniku z Čiernej nad Tisou, ktorý zdieľal Conor McGregor: Slováci si radšej dajú domáce destiláty ako jeho whisky

NEWS CONOR MCGREGOR SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Mikuláš Gerenyi nám prezradil, ako sa zmenil jeho život po zdieľaní od populárneho bojovníka a čo chystá do budúcnosti.

V závere októbra zdieľal bojovník MMA Conor "The Notorious" McGregor na svojom 32-miliónovom instagramovom účte podnik z obce Čierna nad Tisou nesúci jeho prezývku "The Notorious". Video si do dnešného dňa pozrelo už viac ako 60-tisíc ľudí a samotný majiteľ Mikuláš Gerenyi tvrdí, že minimálne jeho osobná popularita výrazne stúpla. My sme sa s ním v tejto súvislosti porozprávali o jeho reštaurácii, ktorá sa stala vďaka populárnemu írskemu bojovníkovi unikátom v našej krajine. 

Odporúčané
Conor McGregor zdieľal na svojom Instagrame podnik z Čiernej nad Tisou. Slovenská prevádzka nesie rovnaký názov ako jeho prezývka Conor McGregor zdieľal na svojom Instagrame podnik z Čiernej nad Tisou. Slovenská prevádzka nesie rovnaký názov ako jeho prezývka 24. októbra 2019, 7:53

Nevieš, kde je Čierna nad Tisou a prečo podnik s Conorovým menom práve tam? Mestečko s niekoľkými tisícmi obyvateľov sa nachádza v juhovýchodnom cípe Slovenska. Známe je predovšetkým veľkým železničným terminálom, kde sa prekladajú tovary prichádzajúce k nám po železnici z krajín bývalého Sovietskeho zväzu. Koľajnice sú tam od seba totiž o 8,5 centimetra ďalej ako u nás. Hovorí sa im širokorozchodná.

Majiteľa podniku Mikiho na instagrame nájdete pod prezývkou Miki The Notorious. Refresheru prezradil, ako vznikol nápad pomenovať reštauráciu po Conorovi, ale aj aké zmeny nastali po tom, čo Conor upriamil na podnik pozornosť na Instagrame a aký je jeho názor na kontroverzie, ktorými sa zápasník v posledných mesiacoch prezentoval. Zdá sa, že táto spolupráca bude mať ešte väčšie rozmery. 

Majiteľ podniku z Čiernej nad Tisou, ktorý zdieľal Conor McGregor: Slováci si radšej dajú domáce destiláty ako jeho whisky

Vďaka zdieľaniu od Conora McGregora som populárny

Reštaurácia v Čiernej nad Tisou ponúka v rámci menu klasické jedlá zo slovenskej kuchyne za veľmi férovú cenu, tvrdí jej majiteľ. Miki nevidel za jej pomenovaním po bojovníkovi MMA žiaden konkrétny marketingový ťah, jeho cieľom bolo skôr splniť si sen. Dá sa predpokladať, že zákazníkom je jedno, či by chodili do Conorovho alebo Mayweatherovho pubu. „Som jeho fanúšikom, jeden z najväčších, keď nie najväčší a zároveň som sa chcel stať distribútorom Proper Twelve vo východnej Európe. Teda aspoň Slovenska, Maďarska, Česka a Poľska,“ prezrádza majiteľ pre Refresher. 

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 76175 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Či reštaurácia po zdieľaní zarába viac
  • Či príde Conor McGregor do Čiernej nad Tisou
  • Prečo víťazia domáce destiláty
  • Aký je názor majiteľa na to, že Conor McGregor udrel starého pána
  • Čo Mikuláš z Čiernej nad Tisou chystá
Domov
Zdieľať
Diskusia