Ďalší Fitcult seminár s názvom taktický prístup ku strave a kalóriám dopadol super. Ako to prebiehalo?
Októbrový seminár v Bratislave dopadol úžasne, no keďže sa lístky vypredali za 3 dni, množstvo ľudí ho nestihlo. Po našom skvelom pocite zo seminára a hlavne po neskutočnom feedbacku, ktorý sme dostali a niekoľko desiatok správ, aby sme ho zopakovali, sme sa rozhodli, že dobre. Poďme na to! Začali sme prípravy, vybavovali, čo bolo treba a termín nastavili na magický dátum 11.11. Lístky sa vypredali za magických 14 hodín (uf) a dnes, deň po seminári môžeme znova povedať, že to bolo magické. A keď stále nie si premagickovaný, mrkni na fotoreport. Magický, samozrejme.
Sobota, 8:00. Zvoní mi budík a uvedomujem si, že dnešný deň bude dlhý, ale super. Teda dúfal som. Káva, prevažne bielkovinové raňajky, keďže som vedel, že jedla moc nebude a atrofia svalstva nie je pekná vec. Žartujem. Alebo aj nie. Smer Piešťany, kde Vilo práve končil svoj tréning a po krátkej zastávke u neho doma sme sa presunuli do Trnavy.
Chystanie miestnosti, stoličiek, darčekov, nastavovanie projektora, vyhadzovanie projektora z o.... Nie, to sa nestalo. Ale zrazu nám nefungoval ovládač na prepínanie slide-ov, tak sme boli trošku nervózni. Spomínané darčeky nám poskytli Pure Nuts v podobe orieškových masiel a Max Sport v podobe proteínových nápojov, raw tyčiniek či proteínových cestovín. A ďakujeme aj 365 GYM-u v Trnave za zľavu na vstup pre každého účastníka seminára, permanentku a proteín do tomboly.
Kvôli nejakým technickým drobnostiam nás začal tlačiť čas, boli sme ešte kúpiť občerstvenie v podobe vody a Coly Zero, prišla Simonka s chutnými dobrotami, pri ktorých nechýbali nutričné informácie, fotografka Kika a postupne začali prichádzať ľudia. Niektorí až z Česka, niektorí až z Košíc. Miestnosť bola pred oficiálnym začiatkom (15:00) takmer naplnená a keď udrela tretia hodina, začali sme. Všetko nakoniec zvládnuté presne na čas.
Po približne dvoj-hodinovej prvej časti prednášky sme si dali krátku pauzu, zrazu sa opakoval scenár z Bratislavy a fit maškrty zmizli pomerne rýchlo, ľudia sa ma pýtali, kto také dobroty dokázal napiecť, pokecali sme, pofotili sa s niektorými a pokračovali ďalej. Nasledovali ďalšie približne dve hodiny a seminár sa chýlil ku koncu. Tým sme ale seminár neskončili, pretože prišiel čas na otázky a odpovede z publika, ktoré trvali tentokrát oveľa dlhšie ako v Bratislave a sme radi, že sme mohli diskutovať na rôzne témy, či už to bolo keto, sacharidy, proteínové tyčinky a ich kvalita, time under tension v rámci tréningu, výživa v okolí tréningu, sacharidové vlny, cyklovanie kalórií a mnohé ďalšie témy. Po takmer piatich hodinách sa však seminár definitívne ukončil a my sme z neho mali skvelý pocit. Osobný feedback ihneď po seminári bol super a aj mnohé správy potešili. Kto ešte nevyplnil krátky dotazník, môže tu.
Na záver asi len to otrepané ďakujeme. Nuž, slovami sa nedá vyjadriť, ako veľmi sme radi, že ste prišli, že sme zase mohli prepojiť online svet s tým offline svetom a že sme sa mohli stretnúť. Vážime si to.
Viac fotografíi nájdeš v galérii nižšie