Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
15. januára 2024, 14:30
Čas čítania 0:52
Radka Klučárová

Pavol Habera s manželkou Danielou sú v nemocnici. Fanúšikom odkazujú: Toto nezanedbávajte

OSOBNOSTI PAVOL HABERA SPRÁVY Z DOMOVA SPRÁVY ZO SVETA ZDRAVIE
Uložiť Uložené

Pavol Habera s manželkou Danielou Peštovou podstúpili preventívnu kolonoskopiu. Hneď ako sa prebrali z narkózy, poslali fanúšikom odkaz.

Pár na svojom Instagrame zverejnil fotografiu, na ktorej sú obaja v nemocničnej izbe, tesne po prebudení sa z narkózy. Nepriamo tak chcú odkázať na dôležitosť preventívnych prehliadok. 

Kolonoskopia, ktorú pár podstúpil, je pre mnohých ľudí veľkým strašiakom. Ide o  preventívne vyšetrenie vnútorných častí hrubého čreva a konečníka. „Toto rozhodne posúva úroveň spoločnej intimity na úplne nový level,“ odľahčil Habera v príspevku. 

„Kolonoskopia. Áno, vyšetrenie, pred ktorým máme všetci rešpekt – teda ja určite, ale keď Daniela povedala, že ide, tak som sa pridal a dobre som urobil,“ zveril sa spevák. Dodal, že výsledky vyšetrenia sú v prípade oboch manželov v poriadku.

Habera si neodpustil vtipnú poznámku

Tým, ktorí sa na kolonoskopiu chystajú alebo ju zvažujú, Habera poprial veľa zdravia. Na záver si dvojica neodpustila vtipnú poznámku. „Na fotke sme tesne po prebudení, ale vyzerá to tak, že narkózu absolvoval len jeden z nás – hádajte ktorý.“

Mnohí ľudia začali manželov v komenároch chváliť za to, že robia osvetu v rámci prevencie. Iní pridali vlastnú skúsenosť s vyšetrením. „To je super, že ste to zverejnili. Dúfam, že ďalší vás budú nasledovať a tak sa vyhnú rakovine hrubého čreva,“ napísala fanúšička. 

Odporúčané
Čo proti alergiám? Pomôže ti bozkávanie aj počúvanie Mozarta (vysvetľuje vedec) Čo proti alergiám? Pomôže ti bozkávanie aj počúvanie Mozarta (vysvetľuje vedec) 3. mája 2024, 13:30

„Ďakujem. Dúfam, že máte pravdu. Som veľkým zástancom preventívnych prehliadok, pretože vďaka nim sa často dá predísť najhoršiemu,“ odpísala jej Daniela. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Pavol Habera (@pavolhabera)

Domov
Zdieľať
Diskusia