Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2019, 18:51
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Hip Hop Žije mení logo aj koncept festivalu, nič už nebude ako predtým. Čo znamená písmeno X v novej grafike?

Hip Hop Žije mení logo aj koncept festivalu, nič už nebude ako predtým. Čo znamená písmeno X v novej grafike?
REFRESHER BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Prípravy na Hip Hop Žije 2020 sú v plnom prúde.

Festival Hip Hop Žije má za sebou veľmi úspešný ročník 2019, a to nielen vďaka obrovskej bratislavskej zastávke. Práve tú čaká budúce leto obrovská zmena, ktorú teraz organizátori avizujú spoločne s razantnou zmenou loga, ktorú avizovali v posledných dňoch. „Keďže festival Hip Hop Žije prináša tento rok hneď niekoľko noviniek a trochu mení koncept, rozhodli sme sa preto zmeniť vizuálnu komunikáciu,“ prezrádza tím Hip Hop Žije pre Refresher.  

Odporúčané
Siedmy ročník Hip Hop Žije bol plný exkluzívnych momentov. Najväčší rapový festival na Slovensku potvrdzuje dominanciu (Report) Siedmy ročník Hip Hop Žije bol plný exkluzívnych momentov. Najväčší rapový festival na Slovensku potvrdzuje dominanciu (Report) 30. júna 2019, 22:50

Fanúšikovia sa môžu tešiť na veľkú zmenu, vďaka ktorej bude ich účasť na Hip Hop Žije v Bratislave znamenať aj možnosť vidieť exkluzívne to, čo nikto iný: „Najzákladnejšia zmena bude tá, že sme sa rozhodli fanúšikom priniesť unikátnu show svojich interpretov, ktorú nemajú možnosť vidieť vo svojich mestách a obciach počas roka. Budeme spolupracovať s vystupujúcimi na špeciálnej audiovizuálnej show, ktorá je šitá na mieru pre náš festival,“ dodávajú organizátori. 

Hip Hop Žije mení logo aj koncept festivalu, nič už nebude ako pred tým. Čo znamená písmeno X v novej grafike?
Hip Hop Žije mení logo aj koncept festivalu, nič už nebude ako pred tým. Čo znamená písmeno X v novej grafike?

Samotné logo je jednoduché, zároveň jednoducho zapamätateľné. „X v logu má symbolizovať štyri elementy,“  dopĺňa informáciu festival Hip Hop Žije, ktorému vždy záležalo na rôznorodosti programu počas celého víkendu. 

Zatiaľ je jasné len to, že kompetentní chcú zvýšiť latku podobne ako pred rokom, keď udalosť rozšírili o ďalšie pódiá. Určite nebudú chýbať najväčšie domáce mená a predpokladáme, že sa dočkáme aj účasti zahraničného interpreta. Zatiaľ sa však nechajme prekvapiť a ty si môžeš už teraz kúpiť lístok za zvýhodnenú cenu v predpredaji

 

Domov
Zdieľať
Diskusia