Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. novembra 2019, 12:10
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish rozdáva lístky zadarmo pre tých, ktorí sa angažujú v ekologických aktivitách

HUDBA BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

Speváčka sa zapojila do projektu Global Citizen, v rámci ktorého dáva možnosť svojim fanúšikom získať lístky na vypredané koncerty úplne zadarmo.

Billie Eilish čaká počas budúceho roku obrovské turné, v rámci ktorého sa počas niekoľkých mesiacov predstaví na skoro 50 štadiónoch naprieč celým svetom. Už asi nikoho neprekvapí, že sa jej viac ako 500-tisíc lístkov podarilo predať za prvých pár hodín a dnes sú takmer všetky zastávky beznádejne vypredané. 

Odporúčané
Billie Eilish predala za hodinu 500 000 lístkov. Fanúšikovia zaplatili dokopy desiatky miliónov dolárov Billie Eilish predala za hodinu 500 000 lístkov. Fanúšikovia zaplatili dokopy desiatky miliónov dolárov 11. októbra 2019, 6:55

Aj kvôli tomu sa teraz mladá speváčka spojila so spoločnosťou Global Citizen, ktorá dáva milovníkom živých koncertov možnosť získať lístky na rôzne vystúpenia úplne zadarmo. Cieľom organizácie však je boj s ekologickými problémami a chudobou. Kvôli tomu je podmienkou zapojenia sa do súťaže o vstupenky zbieranie bodov za aktivity v súvislosti s udržateľnosťou. 

Tie môžu záujemcovia získavať napríklad za aktívne zdieľanie kampaňových príspevkov Global Citizen na sociálnych sieťach, zapájanie sa do dotazníkov či kvízov a podobne. Dôležité je, že žiadna z aktivít nevyžaduje žiadne dodatočné investície a platí, že čím náročnejšia je, tým viac bodov za ňu môže súťažiaci získať.

Odporúčané
Billie Eilish priznáva, že masturbuje viackrát denne. Zbavuje sa tak stresu Billie Eilish priznáva, že masturbuje viackrát denne. Zbavuje sa tak stresu 22. októbra 2019, 8:50

A zároveň platí, že v súčasnosti neexistuje iný spôsob mimo stránok pochybných prepredajcov, ako sa k lístkom na koncerty Billie Eilish dostať. Zapojiť sa síce zatiaľ môžu len americkí občania, v dohľadnej dobe by sme mohli dostať možnosť aj my. 

Domov
Zdieľať
Diskusia