Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. októbra 2019, 8:50
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish priznáva, že masturbuje viackrát denne. Zbavuje sa tak stresu

HUDBA BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

Mladá speváčka v rozhovore pre nemecký magazín prezradila, akým spôsobom sa zbavuje stresu.

V prípade Billie Eilish sme si už mali možnosť zvyknúť na jej úprimnosť, ktorá nás zároveň dokáže v niektorých momentoch naozaj prekvapiť. Aktuálne pre nemecký denník Spiegel v rozhovore prezradila, že najlepším spôsobom, ako sa zbaviť stresu, je podľa nej masturbácia niekoľkokrát denne.

Odporúčané
Billie Eilish pred 18-tisíc Slovákmi a Čechmi potvrdila pozíciu najrýchlejšie stúpajúcej hviezdy na svete (Fotoreport) Billie Eilish pred 18-tisíc Slovákmi a Čechmi potvrdila pozíciu najrýchlejšie stúpajúcej hviezdy na svete (Fotoreport) 21. augusta 2019, 18:05

Pôvodne síce nechcela na otázku novinára odpovedať a rovnako ju varovala aj jej mama, ktorá bola v tom čase prítomná, nakoniec sa však Billie rozhodla zbúrať stereotyp týkajúci sa toho, že sa ľudia boja o týchto veciach rozprávať.

Zároveň skonštatovala, že jej slová môžu niekomu pomôcť. V závere ešte reportéra poprosila, aby túto pasáž rozhovoru určite použil, keďže to jej fanúšikovia ocenia

Bavia sa však aj o vážnejších témach, napríklad dobe, keď si populárna 17-ročná speváčka prechádzala depresiami a úzkosťami vyplývajúcimi z toho, že sa stala slávnou v nízkom veku. Dnes je už všetko v absolútnom poriadku a Billie sa nebojí priznať, že jej pomohla aj terapia, ktorej sa roky vyhýbala. 

Odporúčané
KVÍZ: Ako dobre poznáš Billie Eilish? KVÍZ: Ako dobre poznáš Billie Eilish? 20. augusta 2019, 12:33
Domov
Zdieľať
Diskusia