Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. októbra 2019, 21:20
Čas čítania 0:00
Matej Krajčovič

Muž mal v nose 18 rokov ten istý balónik s marihuanou. Spomenul si, až keď prišli bolesti hlavy

NEWS DROGY MARIHUANA
Uložiť Uložené

Muž si spomenul na incident spred 18 rokov.

Drogy a ich kreatívni majitelia opäť prepisovali rekordy, píše Live Science. Do nemocnice v Sydney totiž prijali 48-ročného muža, ktorý sa sťažoval na bolesti hlavy. 

CT vyšetrenie následne odhalilo, že má v pravej časti nosovej dutiny neznámu sivú hmotu. A keďže sa sťažoval aj na opakujúce sa infekcie a pocit zablokovania týchto partií, vinník bol jasný.

Muž sa sťažoval na bolesti hlavy. V jeho nose našli balónik s marihuanou
Muž sa sťažoval na bolesti hlavy. V jeho nose našli balónik s marihuanou Zdroj: Pixabay.com

Doktori si mysleli, že môže ísť o tzv. nosový kameň, teda rhinolit tvorený krvnou zrazeninou a vyzrážaním solí z vápnika a horčíka. 

Krátky zákrok ale odhalil gumový balónik naplnený marihuanou. Vyšlo najavo, že muž tento balónik vdýchol o 18 rokov skôr, keď bol vo väzení a v nose zvykol svoju dávku skrývať pred strážnikmi.

Odporúčané
Drogové testy slovenských policajtov by mohli odhaliť marihuanu aj 3 dni po požití Drogové testy slovenských policajtov by mohli odhaliť marihuanu aj 3 dni po požití 24. septembra 2019, 16:00

Bol si síce vedomý toho, že raz takýto balíček nedokázal vybrať, no myslel si vraj, že ho prehltol a keďže v tom čase žiadne problémy nemal, incident zrejme pustil z hlavy.

Doktori vraj pripomínajú, že ukrývanie drog v nosovej dutine je poriadne hlúpy nápad. Snáď ešte horší, ako nápady pašerákov, ktorí dávky rovno prehltnú a následne počkajú, kým svetlo sveta uzrú na opäčnom konci ich tráviaceho traktu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia