Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2015, 23:57
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Do Star Wars VIII sa vráti známa postava z The Force Awakens!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tak sa zdá, že starý známy z pôvodnej trilógie zavíta aj do tej novej, a to hneď dvakrát!

Írsky magazín Irish Examiner tvrdí, že natáčania Epizódy VIII (viac informácií tu) sa na chvíľu odložilo kvôli veľmi nepriaznivému počasiu. Správne, natáča sa v Írsku, kde už pomaly začína roztáčať kamery režisér Rian Johnson, zatiaľ čo Gareth Edwards už je naplno v produkcii prvého spin-offu s názvom Rogue One. Rovnaký magazín ale tvrdí ešte zaujímavejšiu novinku. Nasledujúce riadky už radšej nečítajte, ak si nechcete pokaziť prekvapenie z Epizódy VII.

Až doteraz sme si akosi viacerí mysleli, že niektoré, respektíve všetky postavy z pôvodnej trilógie v The Force Awakens umrú a predajú tak pochodeň novej generácii. To by sa ale údajne stať nemalo. Minimálne jeden člen hereckej posádky Epizódy VII by sa mal vrátiť aj do 8. časti. Nie je ním nik iný, než Mark Hamill, predstaviteľ Luka Skywalkera, tentokrát už oholený. Čo na túto správu hovoríte vy? 

Update: Podľa všetkého bola na natáčaní prítomná aj Daisy Ridley čoby Ren. 

Domov
Zdieľať
Diskusia