Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. februára 2016, 12:28
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Jennifer Aniston, Julia Roberts a Kate Hudson sa spoločne stretnú na Deň matiek

FILMY A SERIÁLY JENNIFER ANISTON
Uložiť Uložené

Očakávania sú nízke, tak aspoň dúfajme, že sa bude na čo pozerať.

Režiséra a scenáristu Garryho Marshalla možno nepoznáte po mene, avšak, určite vám bude známych aspoň pár filmov z jeho tvorby. Je to predsa len človek, ktorý natočil dnes už klasický film Pretty Woman či menej známy, no rovnako dobrý Frankie and Johnny. Radi by sme potvrdili, že v podobnom tempe pokračuje až dodnes ale opak je pravdou, a tak jeho tvorba naráža opakovane na tvrdý kameň gýčovosti a nudnosti. Áno, hovoríme (nielen) o posledných dvoch snímkach s názvom Valentine's Day a New Year's Eve. Vyzerá to tak, že v nastolenom trende romantických filmov z obdobia určitého sviatku sa bude pokračovať, keďže sa k nám dostáva trailer na ďalší počin s názvom Mother's Day, ktorý opäť previaže viaceré príbehy a ako stavebný kameň mu poslúži práve Deň Matiek. Nemajte nám teda za zlé, že očakávania na našej strane nie sú vysoké.

Čo však pánske obecenstvo môže tešiť, je výskyt nádherných dám, ktoré hoci už aj napriek pokročilému veku nestrácajú svoje čaro. Reč je konkrétne o Jennifer Aniston (Priatelia) a Julii Roberts (Pretty Woman), ktoré doplní o niečo mladšia Kate Hudson (Almost Famous) a Britt Robertson (Tomorrowland). Aby sa však priveľmi nenudili ani dámy, hlavné pánske roly zosobnia sympaťáci Jason Sudeikis (Horrible Bosses) a Timothy Olyphant (Hitman). Premiéry v zahraničí sa dočkáte 29. apríla, teda viac ako týždeň pred ozajstným Dňom matiek.

Domov
Zdieľať
Diskusia