Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. februára 2016, 21:07
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Gambita tento rok definitívne neuvidíme, štúdio Fox však zverejnilo dva nové dátumy

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dočkáme sa pred Gambitom a druhým Deadpoolom aj nejakých iných chystaných počinov? Karty by mohli zamiešať napríklad X-Force či The New Mutants.

Ako sme už dávnejšie niekoľkokrát predpovedali, očakávaný mutantský spin-off s názvom Gambit, ktorý sa kvôli rade problémov ešte stále nezačal natáčať, oficiálne sťahuje svoj pôvodný dátum premiéry. Tá bola naplánovaná na 7. októbra 2016, po hlbšom zamyslení však musí byť každému jasné, že bol tento termín jednoducho nesplniteľný. Štúdio 20th Century Fox ale nenechalo nič na náhodu a krátko nato zverejnilo dokonca termíny dva. V kalendároch si teda môžeme poznačiť 6. október 2017 a 12. január 2018. No keďže zatiaľ netušíme, akých snímok sa v spomínaných dňoch dočkáme, môžeme ohľadom celej veci iba špekulovať.

Gambita tento rok definitívne neuvidíme, štúdio Fox však zverejnilo dva nové dátumy

Aj keď okrem samotného Gambita prichádzajú do úvahy aj snímky ako Deadpool 2, X-Force či The New Mutants, je veľmi pravdepodobné, že by si skorší termín mohol uchmatnúť práve Remy LeBeau v podaní Channinga Tatuma. Jednak mal prísť zo všetkých menovaných filmov najskôr a takto by mal navyše viac ako rok a pol k dobru. Začiatok roku 2018 je ešte pomerne ďaleko, no drvivá väčšina z nás by asi najviac uvítala pokračovanie skvelého Deadpoola. Všetko ale môže dopadnúť úplne inak. Nám ostáva už iba čakať na ďalšie novinky, ktoré by nám naše dohady a zbožné priania buď potvrdili, alebo vyvrátili. Ktoré záležitosti by ste v oznámených termínoch radi videli vy? Rozhodne nám dajte vedieť.

Domov
Zdieľať
Diskusia