Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. marca 2016, 14:39
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Pokračovanie Predátora dostalo dátum premiéry a Alien: Covenant predstavuje obsadenie

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

The Predator, o ktorého sa postará Shane Black, má k dispozícii už hotový scenár a pokračovanie Scottovho Promethea naberá rad hereckých posíl.

Dlhodobejšie plánované a zároveň aj mnohými očakávané snímky, The Predator a Alien: Covenant, prichádzajú opäť raz s niekoľkými novými informáciami, takže nebudeme zbytočne strácať čas a vrhneme sa hneď na ne. Ako sme už dávnejšie písali, pokračovanie Predátora, ktoré zrežíruje Shane Black (Kiss Kiss Bang Bang, Iron Man 3), má už konečne hotový scenár a teraz dostalo od štúdia 20th Century Fox aj vytúžený dátum premiéry. Tá je momentálne naplánovaná na 2. marca 2018. Čo sa druhej menovanej záležitosti týka, uvidíme ju síce o niečo skôr, a to konkrétne 4. augusta 2017, väčšinu z vás však asi nepoteší skutočnosť, že sa s postavou Elizabeth Shaw, ktorú stvárnila Noomi Rapace, v nadchádzajúcom sequeli nestretneme. Medzi filmami Prometheus a Alien: Covenant bude desaťročný časový odstup, tak nám snáď Ridley Scott vysvetlí, kam sa vlastne podela. Nižšie si ale môžete vychutnať pohľad na niekoľko hereckých tvárí, ktoré boli v poslednom období potvrdené.

Zľava: Jussie Smollett, Amy Seimetz, Billy Crudup, Carmen Ejogo, Alexander England, Callie Hernandez a Demian Bichir

Pokračovanie Predátora dostalo dátum premiéry a Alien: Covenant predstavuje obsadenie
Zdroj: nerdrepository.com

Povráva sa, že práve Billy Crudup, známy ako Dr. Manhattan zo snímky Watchmen, by mal mať kľúčovú úlohu. Zvyšok bude, pravdepodobne, tvoriť posádku kolonizačnej lode menom Covenant, ktorá na ceste k odľahlej planéte na vzdialenej strane galaxie objaví niečo, o čom si myslí, že je nezmapovaný raj. V skutočnosti však ide o temný a nebezpečný svet s jedným obyvateľom, androidom Davidom (Michael Fassbender). Ten ako jediný totiž prežil zatratenú expedíciu Prometheus. Viac informácií ohľadom obsadenia v tejto chvíli, žiaľ, nemáme, takže musíme byť trpezliví a počkať na ďalšie novinky. O tie sa s vami, samozrejme, podelíme.

Domov
Zdieľať
Diskusia