Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. augusta 2016, 23:37
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Ako sa Hulk dostal na Asgard? Uvidíme v Thor: Ragnarok súboj Bannera so zeleným obrom?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nové fotky z natáčania tretieho Thora prezrádzajú viac, než by sa patrilo.

Nebudeme chodiť okolo horúcej kaše ani písať litánie na štýl Čriepkov zo sveta Marvelu. V posledných hodinách začali internetom prúdiť fotografie z natáčania tretieho Thora a keďže už zaplavili internet, nemáme inú možnosť, než o tom informovať aj vy. Dočítate sa o tom aj tak niekde inde. Nasledujúce riadky teda môžu obsahovať potenciálne spoilery. 

Všetci dobre vieme, že Hulk sa dostane na Asgard a bude pomáhať Thorovi, respektíve si dá round two buď s ním, alebo priamo s Lokim, čo je pravdepodobnejšie, keďže tento stret už Tom Hiddleston avizoval. Ako sa tam však dostane? Prvotné teórie hovorili o Planet Hulk zápletke, kedy sa Hulk dostal do vesmíru po tom, čo ho Illuminati poslali preč zo Zeme kvôli tomu, aký je nebezpečný. Na konci Age of Ultron Hulk letel v Quinjete smerom k oblohe, no Nick Fury tvrdil, že zachytili signál z Quinjetu na Zemi pri nejakom ostrove. Sám som si to doteraz neuvedomoval, ale napadlo mi, že Fury Avengerom klamal už neraz a radšej, než ako ich znepokojiť tým, že Banner odletel do vesmíru, tvrdil, že je stále niekde medzi nami. Hulk sa však podľa najnovších fotiek z pľacu nájdete ich (tu) Thor: Ragnarok dostal do vesmíru a odtiaľ na Asgard, či už s pomocou alebo bez. Okrem toho však vidíme aj Bannera na zemi, pričom vedľa je busta Hulka. Znamená to teda, že sa dočkáme psychického rozkolu a uvidíme ich súboj aj mimo Bannerovej hlavy? Niečo podobné Mark Ruffalo naznačoval ešte minulý rok, takže bude zaujímavé sledovať, čo nám režisér Waititi predvedie. Aké máte teórie vy? 

Domov
Zdieľať
Diskusia