Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. marca 2020, 17:08
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Drastické chudnutie a priberanie či herečka s umelým penisom a semenníkmi. Toto je 10 najväčších hereckých premien

FILMY A SERIÁLY HERCI
Uložiť Uložené

Týchto 10 hercov si prešlo peklom, len aby sa naplno ponorili do svojej úlohy.

Minulý rok v marci sme sa detailne pozreli na fyzické premeny Christiana Balea, ktoré absolvoval kvôli svojim úlohám. Počas 20 rokov schudol a pribral viac ako 250 kilogramov, nehovoriac o tom, že hneď niekoľkokrát mal svalnatú postavu.

A aj keď je kráľom premien pre filmové role, nie je jediný, kto obetoval čas, energiu či zdravie, aby sa viac podobal na postavy, ktoré mal stvárniť. Dnes sa pozrieme na 10 ďalších hercov a herečiek, ktorí podstúpili viac či menej drastické fyzické zmeny.

Odporúčané
Christian Bale za posledných 20 rokov pribral a schudol viac ako 250 kilogramov. Ktoré roly boli najnáročnejšie a ako to robí? Christian Bale za posledných 20 rokov pribral a schudol viac ako 250 kilogramov. Ktoré roly boli najnáročnejšie a ako to robí? 31. marca 2019, 16:50


1. 50 Cent

Fiddy si síce zahral v niekoľkých filmoch, no nejde o žiadneho veľkého herca. V drvivej väčšine úloh hrá svalnatého rapera. Nájde sa však aj výnimka. V dráme All Things Apart sa ukázal ako pacient trpiaci rakovinou.

50 Centa by si pravdepodobne na obrazovke nespoznal. Mal prepadnuté líca, ochabnuté svalstvo a celkovo pôsobil veľmi netradičným dojmom. Kvôli role zhodil 25 kíl a bolo to na ňom poriadne vidieť. Herec bol na tekutej diéte, 3 hodiny denne po dobu 9 týždňov trávil na bežiacom páse.

10 najväčších hereckých premien: Drastické chudnutie a priberanie, vyrysovaní muži a ženy s umelými penismi

2. Jake Gyllenhaal

Ani Jakeovi nie je chudnutie a priberanie cudzie. Prvýkrát musel svoju postavu drasticky zmeniť pre snímku Nightcrawler (vtedy sa rozišiel so svojou vtedajšou priateľkou Alyssou Miller). Samozrejmosťou bolo množstvo kardia a minimálny prísun kalórií, takisto behával z domu na miesto natáčania, čo predstavovalo slušných 24 kilometrov. Jakeova psychická stránka vtedy veľmi trpela, čo sa prejavilo aj na správaní k ostatným ľuďom. Niektoré dni počas natáčania dokonca vôbec nejedol. 

Vyskúšaj predplatné
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 74450 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Domov
Zdieľať
Diskusia