Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. apríla 2017, 12:52
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Úspešný väzenský thriller Escape Plan 2 druhým dielom neskončí. Objaví sa v trojke aj Sylvester Stallone?

FILMY A SERIÁLY SYLVESTER STALLONE
Uložiť Uložené

Tretí diel sa pomaly začína dávať do pohybu.

Kamery ešte ani nestačili vychladnúť od nakrúcania Escape Plan 2: Hades, a už tu máme potvrdenie tretieho dielu. Escape Plan 3 dostal od štúdií zelenú a na režisérsku stoličku sa opäť vráti Steven C. Miller, rovnako ako scenárista Miles Chapman. Opäť uvidíme aj hercov, ktorí sa objavili v oboch predchádzajúcich častiach. Predstaví sa Dave Bautista, Jaime King či Curtis "50 Cent" Jackson. A vráti sa samozrejme aj Sylvester Stallone (len krátko po tom, čo dal zbohom sérii Expendables).

Úspešný väzenský thriller Escape Plan 2 druhým dielom neskončí. Objaví sa v trojke aj Sylvester Stallone?
Zdroj: Summit Entertainment

Ten si zopakuje svoju úlohu bezpečnostného experta Raya Breslina. V pôvodnom svete sme sledovali, ako sa Breslin snaží dostať (s pomocou Arnolda Schwarzeneggera) z extrémne tajného, super-stráženého väzenia menom "The Tomb". Podrobnejší dej pokračovania zatiaľ nie je známy, dvojka je však už v post-produkcii a premiéry by sa mala dočkať niekedy na budúci rok.

Domov
Zdieľať
Diskusia