Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. mája 2017, 15:07
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Remake gangsterskej klasiky Scarface uvidíme v podaní režiséra komiksovky Suicide Aquad či vojnového Fury

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Al Pacina vystriedal Diego Luna a Davidovi Ayerovi pomôžu so scénárom úspešní bratia Coenovci.

Scarface je právom jedným z najpopulárnejších gangsterských filmov a vy už z našich článkov viete, že sa chystá jeho plánovaný remake. Avšak, ani takýto ambiciózny projekt to nemá v dnešnom svete jednoduché. Minule sme vám priniesli informácie týkajúce sa režiséra Antoinea Fuquu (Southpaw, The Equalizer), ktorý sa snímky napokon vzdal a rozhodol sa venovať pokračovaniu Equalizera. Od toho momentu nebolo jasné, kto sa filmu ujme a ako to s ním vlastne bude.

Remake gangsterskej klasiky Scarface uvidíme v podaní režiséra komiksovky Suicide Aquad či vojnového Fury
Zdroj: Universal

Dnes už však môžeme povedať, že sa oň s istotou postará režisér David Ayer (Suicide Squad). Nemal by chýbať ani obsadený Diego Luna (Elysium, Rogue One), avšak naskytá sa otázka, či v projekte zotrvá aj po výmene režiséra. Rovnako sú istí aj bratia Coenovci (No Country for Old Men, Fargo) na pozícii scénáristov. Ayerov najnovší fantasy počin Bright s Willom Smithom, Joelom Edgertonom a Noomi Rapace uvidíme na Netflixe už tento december a čo sa remaku Scarface týka, štúdio Universal si na premiéru rezervovalo dátum 9. august 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia