Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2017, 9:51
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Súboj legendárnych monštier Godzilla vs. Kong získal režiséra. Kto sa podujme dohliadnuť na ambiciózny trhák?

FILMY A SERIÁLY GODZILLA VS. KING KONG
Uložiť Uložené

Ako ste spokojní s výberom?

Úspešne máme za sebou rebooty Godzilly aj King Konga, pozornosť sa teda logicky presúva k očakávanému duelu týchto legendárnych monštier. Ten by mal doraziť v máji 2020 a práve získal svojho režiséra. Bude ním Adam Wingard, tvorca prevažne hororových a thrillerových snímok (You're Next, The Guest). Už čoskoro nám pod hlavičkou Netflixu predvedie adaptáciu známej mangy Death Note. Voľba režiséra je určite zaujímavá, už len z toho hľadiska, že Wingard sa doteraz špecializoval nielen žánrovo odlišnými projektmi, ale aj rozpočtovo výrazne skromnejšími. Godzilla vs. Kong bude teda jeho prvý veľkofilm. Zvládne to? V štúdiu má evidentne dôveru zaručenú.

Súboj legendárnych monštier Godzilla vs. Kong získal režiséra. Kto sa podujme dohliadnuť na ambiciózny trhák?
Zdroj: Warner Bros.

Legendary Entertainment tiež nedávno odhalilo súpisku scenáristov, ktorí sa budú na prichádzajúcom dueli podieľať (a s veľkou pravdepodobnosťou budú participovať aj na ďalších dieloch univerza). Patria sem talenty, ako Terry Rossio (Pirates of the Caribbean), J. Michael Straczynski (World War Z) či Patrick McKay (Star Trek Beyond). Ako producent dohliada Alex Garcia (Trick R' Treat). Legendary Entertainment už od kolegov z Japonska zakúpilo práva aj na iné známe potvory, ako Mothra, Rodan a King Ghidorah. Niekoľko menších odkazov k nim sme si mohli povšimnúť už v Godzille od Garetha Edwardsa. Zatiaľ však nie je isté, či všetky menované monštrá dostanú svoj vlastný film.

Súboj legendárnych monštier Godzilla vs. Kong získal režiséra. Kto sa podujme dohliadnuť na ambiciózny trhák?
Zdroj: Warner Bros.

Ešte predtým, než sa proti sebe v ringu postavia King Kong a Godzilla, dorazí sólovka s názvom Godzilla: King of the Monsters. O réžiu sa postará Michael Dougherty (Krampus) a z hercov uvidíme napríklad Millie Bobby Brown (Stranger Things), Kylea Chandlera (The Wolf of Wall Street), Charlesa Dancea (The Imitation Game), Sally Hawkins (Godzilla) a Veru Farmiga (The Conjuring). Premiéra sa uskutoční v roku 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia