Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júna 2017, 13:49
Čas čítania 0:00
Branislav Noskovič

Colin Trevorrow o pokračovaní Jurassic World: bude tam akčná scéna, ktorá vám odpáli dekel!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pár slov o tom, čo prinesie ďalší film z plánovanej jurskej trilógie.

Človek by čakal, že tento šikovný kalifornčan po úspechu Jurassic World chytí režisérske opraty aj v prípade sequelu, no nahradil ho Španiel Juan Antonio Bayona (A Monster Calls), ktorý svoj talent dokázal už niekoľkokrát. Trevorrow sa však série tak úplne nevzdal a okrem scenára pre pokračovanie sa venuje aj jeho produkcii a zrejme v tom zotrvá aj v prípade ďalších filmov z tejto ságy. Pri propagácii svojej drámy The Book of Henry v rozhovore pre MTV news padlo aj pár slov o Jurskom svete:

„Pôjde to viac pod povrch, bude to viac o postavách a bude v tom veľa napätia, hlavne v druhej polovici.“

Trevorrow už neraz spomenul, že Bayona je skvelý v udržiavaní napätia a je majster nervydrásajúcich scénach, čo sa určite odrazí na tomto filme. No nebojte sa, dočkáme sa aj akcie, ktorej rozhodne nebude málo:

„V strede bude jedna veľká akčná scéna. Pozerám aktualizácie denne a v strede je jedna sekvencia, ktorá je neuveriteľná."

Colin Trevorrow o pokračovaní Jurassic World: bude tam akčná scéna, ktorá vám odpáli dekel!
Zdroj: Photo © Universal Pictures

Krátko po tom, ako Jurassic World dorazil do kín, Universal Pictures ohlásili, že film bude vlastne prvý diel celej trilógie. Mnoho divákov reagovalo pomerne skepticky s tým, že ďalšiu snímku s dinosaurami už naozaj netreba a že téma je už dosť vyžmýkaná. Trevorrow to však vidí ináč a verí, že Bayona sa s touto výzvou popasuje na úrovni:

„Vopred sa ospravedlňujem všetkým, ktorí si myslia, že už nepotrebujú vidieť žiadne pokračovanie Jurassic World, pretože Bayona im dokáže, že sa veľmi mýlia."

No, sú to rozhodne silné slová a nie je to prvýkrát, čo režisér prvého filmu prehlásil, že pokračovanie bude lepšie ako jeho dielo (viac tu). Uvidíme. Trevorrow síce neprekonal Spielbergov Jurassic Park, no ani sa o to nepokúšal, vydal sa vlastnou cestou a celkom sa mu s týmto prístupom zadarilo. Aký bude Bayonov príspevok do série, to sa necháme prekvapiť. Snáď sa čoskoro dočkáme nejakých prvých fotiek a záberov, hoci do premiéry ešte ostáva celý rok.

Domov
Zdieľať
Diskusia