Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júla 2017, 19:17
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Preacher chce v 2. sérii nájsť Boha a nebojí sa na ceste za ním zlomiť ešte viac končatín ako doteraz. Nový trailer je šialený!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Trailer na druhú sériu potvrdzuje, že seriál skutočne našiel svoj šmrnc.

Prvá séria Preachera od AMC jednoducho mala svoje muchy a neboli sme s ňou úplne spokojní. Nové info však hovorilo o tom, že druhá séria už bude presne mapovať stránky komiksu a aj to, že si kvalitatívne prilepší. Tieto slová sú skutočne pravdivé. Seriál sa vysiela už od 25. júna (červen) a pokiaľ ste ho ignorovali, tak váš názor rozhodne zmení nový trailer. Druhá séria má šmrnc, grády, kopec ešte lepšieho čierneho humor a dokonca aj nového záporáka Herr Starra z organizácie The Grail. Opäť môžete rátať s Dominicom Cooperom, Ruth Negga, Josephom Gilgunom či Ianom Collettim, zatiaľ čo so spomenutou organizáciou dorazili na scénu nové tváre v podobe Pipa Torrensa (Herr Starr), Julie Ann Emery (Featherstone) a Malcolma Barretta (Hoover). Ešte stále máme pred sebou 8 epizód, preto neváhajte a doháňajte, čo ste zameškali.

Domov
Zdieľať
Diskusia