Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júla 2017, 16:38
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Iron Fist sa pokúsi o reparát v 2. sérii na Netflixe. Kritici mu už však teraz vyčítajú, že ťahá dole kvalitu tímovky The Defenders

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Myslíte si, že dokáže nový showrunner zvýšiť kvalitu?

Povedali sme to už mnohokrát a povieme to ešte raz. Prvá séria Iron Fista bola kvalitatívny prepadák, ktorý dokonca viacerých odradil od prichádzajúcich The Defenders. Tí však podľa trailerov vyzerajú skvele, a tak sa nemáme čoho báť. Na reparát bude mať možnosť aj Iron Fist, keďže jeho druhá séria bola potvrdená počas minulotýždňového Comic-Conu. Tentokrát nemusí ísť až o také peklíčko ako naposledy. Mení sa totiž showrunner. Scotta Bucka nahradí Raven Metzner, ktorý pracoval napríklad na seriálovom spracovaní Sleepy Hollow. Jeph Loeb povedal, že Metzner bol jasná voľba vďaka jeho znalostiam bojových umení a jeho obrovskej láske k Iron Fistovmu zdrojovému materiálu. Na internete sú už dokonca aj prvé recenzie pre The Defenders. Údajne nejde o kvalitu podobnú Daredevilovi, skôr Jessice Jones, no a problémom je okrem iného aj Iron Fist, ktorý tím vraj slušne ťahá dole. 

Uvidíme konečne spojenie fanúšikmi milovaného príbehu, ktorý spája Iron Fista s Lukeom Cageom? Počas panelu Loeb tiež naznačil adaptovanie komiksovej série Daughters of the Dragon, v ktorom spája sily Colleen Wing a detektívka Misty Knight. Žeby sme mohli čakať nový spinoff, alebo sa podľa vás táto dejová linka odohrá práve behom druhej série Iron Fista/Lukea Cagea? Čo hovoríte na zmenu showrunnera? Dáte Iron Fistovi ešte jednu šancu?

Iron Fist sa pokúsi o reparát v 2. sérii na Netflixe. Kritici mu už však teraz vyčítajú, že ťahá dole kvalitu tímovky The Defenders
Zdroj: Netflix

Domov
Zdieľať
Diskusia