Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júla 2017, 3:27
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Dostanú milovaní Simpsonovci ďalší film, ktorý finálne uzatvorí dlhoročný príbeh rodinky zo Springfieldu?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

O filmovom pokračovaní sa v zákulisí hovorí už nejaký ten čas. Bude však sequel finálnou seriálovou bodkou?

Takmer pred rokom sme sa dozvedeli, že Simpsonovci dostanú aj svoju tridsiatu sériu, čím prepíšu dejiny televíznej tvorby. Práve tá však bude s veľkou pravdepodobnosťou ich poslednou. Dobrodružstvá rodinky zo Springfieldu si stále držia celkom solídnu sledovanosť a tvorcovia očividne stále oplývajú dostatkom nápadov, ale pomaly sa naskytá otázka, ktorú sa nikto z nás nechce opýtať nahlas. Ako sa tento animovaný seriál, ktorý vychoval už dve generácie, nakoniec ukončí? Bude to všetko finišovať epickým filmom? Nebolo by to žiadnym prekvapením. O sequeli k The Simpsons Movie z roku 2007 sa povráva už nejaký čas (a všetci herci tiež majú dokonca podpísanú zmluvu na tri filmy). Ako to však vidia tvorcovia?

Magazín EW vyspovedal pri príležitosti osláv 10. výročia spomínaného The Simpson Movie jeho tvorcov a tí nám poskytli zaujímavé informácie. Režisér David Silverman povedal: Veľmi rád by som chcel natočiť ešte jeden film, avšak sme od neho stále poriadne vzdialení. Rozoberáme svoje nápady a diskutujeme o ňom, ale zatiaľ sa nič nedeje." Doplnil ho tiež scenárista a producent Al JeanVšetky plány sú ešte iba v plienkach. Mali sme aj zopár konkrétnych návrhov, ktoré boli hodné filmového zasadenia, no nakoniec sme ich pretavili iba do jednej z epizód." Jean neskôr pokračoval a naznačil aj to, čomu sa chcú v prípade filmu vyvarovať. „Musíme si dávať pozor na niekoľko vecí. Určite sa nechceme púšťať do riskantných machinácii s rozpočtom. Taktiež nechceme robiť projekt, ktorý by mal slúžiť iba ako zdroj zárobku. Chcem aby to bol skvelý film. Osobne si myslím, že ak nebude perfektný, tak ho nemusíme ani vytvárať."

Dostanú milovaní Simpsonovci ďalší film, ktorý finálne uzatvorí dlhoročný príbeh rodinky zo Springfieldu?
Zdroj: 20th Century Fox

Nuž, vyzerá to tak, že nás v blízkej dobe ešte žiadne filmové spracovanie nečaká, ale aspoň vieme, že nie je vôbec vylúčené. Sedliacky rozum však hovorí, že toto by bola tá najlepšia možnosť, ako eventuálne ukončiť takmer tridsaťročnú sériu. Ako si záver predstavujete vy? Chceli by ste na obrazovkách vidieť klasickú finálnu epizódu, alebo si myslíte, že si Simpsonovci zaslúžia epickú a určite originálnu rozlúčku na striebornom plátne? Čo mimochodom hovoríte na prístup tvorcov? Vaše názory nám zanechajte v komentároch.

Domov
Zdieľať
Diskusia