Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2017, 18:29
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

V tímovke The Defenders máme očakávať úplne inú Elektru, než na akú sme boli doposiaľ zvyknutí a Iron Fist možno dostane skrátenú sériu

FILMY A SERIÁLY DAREDEVIL NETFLIX
Uložiť Uložené

Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage a Iron Fist sa už onedlho dostanú do potýčky so záhadnou záporáčkou v podaní Sigourney Weaver. Navnaďte sa najnovšou várkou informácií.

Do premiéry očakávanej seriálovej tímovky s názvom The Defenders, ktorá sa nám na nedávnom Comic-Cone v San Diegu predstavila ďalším lákavým trailerom, ostáva v tejto chvíli už iba niečo vyše dvoch týždňov. A hoci zopár prvých reakcií hovorilo o tom, že Iron Fist tak trochu zráža ostatným členom nohy, rozhodne sa nenecháme odradiť. Choreografie súbojov totiž vyzerajú veľmi dobre, no a chémia medzi postavami očividne funguje tiež.

Mnohí z vás však už veľmi dobre vedia, že oproti ostatným jednotlivcom si najväčšou zmenou prejde práve Elektra, ktorá sa údajne stane úplne inou osobou, než s akou sme sa stretávali v druhej sérii Daredevila. Koniec koncov, potvrdzujú to aj nedávne slová jej pôvabnej predstaviteľky Elodie Yung:

Bol to skvelý nápad. Myslím si, že sa naozaj inšpirovali komiksom. Elektra zomrie a následne sa s novým odevom vráti späť medzi živých, je však zmenená. Bolo skutočne skvelé a zaujímavé, že sa mohla Elektra vrátiť, len aby sa stala úplne novou postavou. Nič si totiž nepamätá. A práve toto skúmanie akejsi novej postavy bolo pre mňa nesmierne vzrušujúce. V tomto bode teda začíname, no následne si Elektru vezme pod svoje krídla Alexandra (záhadná záporáčka Sigourney Weaver, pozn. red.), ktorá ju pretvára presne podľa svojich predstáv.

V tímovke The Defenders máme očakávať úplne inú Elektru, než na akú sme boli doposiaľ zvyknutí a Iron Fist možno dostane skrátenú sériu
Zdroj: Netflix

Čo vy na to? Myslíte si, že sa našim hrdinom podarí vytrhnúť ju zo spárov The Hand a získať na stranu dobra, alebo jej skôr veštíte nejaký celkom odlišný koniec? Určite sa s nami podeľte o vaše názory v komentároch. Všetkých osem dielov The Defenders bude na Netflixe sprístupnených 18. augusta (srpna) 2017 a pokiaľ sa o tejto komiksovej minisérii chcete dozvedieť všetko podstatné, vstúpte do tohto vlákna. V závere článku pre vás ale máme ešte niekoľko noviniek ohľadom nadchádzajúcich sólových sérií, a to konkrétne Daredevilovej tretej a Iron Fistovej druhej. Ako je už nejaký čas známe, obe sa začnú točiť v priebehu tohto roka, jedna z nich však pravdepodobne dostane o čosi menej epizód.

V tímovke The Defenders máme očakávať úplne inú Elektru, než na akú sme boli doposiaľ zvyknutí a Iron Fist možno dostane skrátenú sériu
Zdroj: Netflix

Zatiaľ čo druhým sériám pre Jessicu Jones a Lukea Cagea bolo pridelených dokopy 26 častí (13 pre každý zo seriálov), Daredevilovi s Iron Fistom iba 23. Buď teda jeden z nich ostane na trinástke a druhý spadne na desiatku (asi to bude práve druhý menovaný), alebo sa zvyšné tri časti natočia v roku 2018 a Netflix jednoducho ponechá všetkým sólovým projektom zabehnutý formát. No na definitívnu odpoveď si budeme musieť už klasicky počkať. Pre viac informácií o Daredevilovi a Iron Fistovi klikajte sem, resp. sem. Na ktorú z vyššie spomínaných záležitostí sa tešíte najviac? Bude vašim favoritom nakoniec nekompromisný Punisher, ktorého takisto uvidíme ešte tento rok?

Domov
Zdieľať
Diskusia