Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. augusta 2017, 23:35
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Space Jam 2 s LeBronom Jamesom sa do kín predsa len dostane, akurát si naň musíme počkať

FILMY A SERIÁLY SPACE JAM 2
Uložiť Uložené

Režisér Justin Lin prehovoril o pokračovaní Space Jamu a adaptácii Hot Wheels.

Režisér Star Trek Beyond a štyroch dielov série Fast & Furious rozprával o svojich nadchádzajúcich projektoch, medzi ktorými je okrem pokračovania Space Jam aj Hot Wheels a taktiež pokračovanie Bournovho odkazu. Justin Lin pripravuje spolu so scenáristom Andrewom Dodgeom (komédia Bad Words s Jasonom Batemanom) pokračovanie Space Jam z roku 1996, v ktorom si vedľa animovaných postavičiek zahral Michael Jordan. Novým hviezdnym športovcom má byť tentokrát basketbalista LeBron James. Ten si státie pred kamerou vyskúšal s Amy Schumer a Billom Haderom v komédii Trainwreck z roku 2015.

Režisér Lin je momentálne veľmi žiadaný, pretože okrem Space Jam 2 sa ešte minulý rok stihol upísať aj filmu  o hračkárskych autách Hot Wheels a zároveň potvrdil, že aj pokračovanie zabudnutého Bournovho odkazu s Jeremym Rennerom je stále „technically in development“. Predtým, než sa pustí do natáčania Space Jam 2 alebo Hot Wheels, chce stihnúť natočiť menší nezávislý film, takže si ešte nejakú dobu počkáme.

Lin pri predstavovaní nového seriálu S.W.A.T. hovoril pre Slashfilm, kde o Space Jam 2 a Hot Wheels povedal: „Pri Space Jam 2 aj Hot Wheels mám skvelých partnerov. Veľakrát sa pri takýchto veľkých produkciách všetci snažia natočiť film čo najrýchlejšie. Mám pocit, že som na to už príliš starý. Chcem, aby sme všetko urobili správne, preto na týchto dvoch projektoch boli Legendary (Hot Wheels) a Warner Bros (Space Jam 2) skvelí v tom, že mi hovoria: Čo potrebuješ? Koľko času potrebuješ? Chceme to urobiť správne." Pred natáčaním Space Jam 2 bude potrebné vyriešiť Jamesov nabitý kalendár, keďže je stále aktívnym športovcom. Michael Jordan natočil prvý diel počas obdobia, keď po prvýkrát oznámil ukončenie svojej basketbalovej kariéry.

Domov
Zdieľať
Diskusia