Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. augusta 2017, 17:03
Čas čítania 0:00
Marcel O.

Johnny Depp bude produkovať seriál o cestovaní v čase a tajných agentoch bojújucim proti mýtických monštrám

FILMY A SERIÁLY JOHNNY DEPP
Uložiť Uložené

Bude seriálová verzia rovnako úspešná ako videohra?

Populárna videohra The Secret World dostane seriálové spracovanie. O produkciu sa postará filmová spoločnosť Johnnyho Deppa. Celý seriál by sa mal inšpirovať vydanými hrami The Secret World a tohtoročnou novinkou Secret World Legends.

Scenár napíše dvojica James V. Hart (Hook) a Jake Hammer spolu s Pam Veasey (CSI:NY) ako showrunnerkou celého projektu. Depp, Christi Dembrowski (Deppova sestra), Sam Sakar a Giddings budú tiež súčasťou produkcie. Seriál nám povie príbeh o skupine agentov v utajení a vojne medzi skupinami Illuminátov, Dragon a Templármi. V hre hráči mohli cestovať medzi veľkomestami ako aj do legendárnych lokalít, ktorými sú mestá v Hollow Earth alebo Hell Dimension.

Autor hry a CEO spoločnosti Funcom Rui Casais v rozhovore v roku 2012 povedal: The Secret World má plný vesmír príbehov, ktoré čakajú na to, aby boli vyrozprávané. Od tajných organizácii, až po mýty a legendy, ktoré sa stávajú skutočnosťou. Je to tajný príbeh o ľuďoch, ktorí vládli ľuďom, ktorí ovládali celý svet.“ Čo si myslíte o tom, že The Secret World bude seriál? Má šancu na úspech? Ste niekto fanúšikom tejto videohry?

Johnny Depp bude produkovať seriál o cestovaní v čase a tajných agentoch bojújucim proti mýtických monštrám
Zdroj: walpapercave.com
Domov
Zdieľať
Diskusia