Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
24. augusta 2017, 18:34
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Štvrtý diel hororovej série Hatchet s názvom Victor Crowley sa odhaľuje v drsnej upútavke. Krvavý slasher je späť!

FILMY A SERIÁLY HATCHET
Uložiť Uložené

Za naším chrbtom sa Adam Green vrátil k štvrtej časti Hatcheta! Tešíte sa?

Približne 10 rokov dozadu bola pre hororových nadšencov natočená pomerne známa snímka Hatchet. V priebehu času sme k nej mohli vidieť ďalšie dve pokračovania, no a odvtedy sa po nej ako keby zľahla zem. Včerajším dňom sme sa ale nečakane dozvedeli, že k štvrtému dielu sa na režisérsku stoličku vrátil otec celej série, Adam Green, a v tajnosti stihol natočiť celý film, ku ktorému vám dnes prinášame lákavú upútavku. Vo filme uvidíme hercov, ako Parry Shen, Brian Quinn, Dave Sheridan, Chase Williamson či Lauru Ortiz, známu z kultového hororu Hory majú oči.

Hlavnej role zabijáka Victora Crowleyho sa neujme nikto iný, ako Kane Hodder, ktorý sa už ocitol v koži takých hororových monštier, akými sú Leatherface či Jason Voorhees. Nechválne známy vrah Victor Crowley sa po niekoľkoročnej prestávke vracia opäť na scénu a zdá, že zo svojho osobitého čara nestratil za tie roky vôbec nič. Adam Green sa má v najbližších mesiacoch vydať s Hatchetom na niekoľko filmových festivalov, pričom najbližšou zastávkou by mal byť FrightFest v Londýne. Kedy a či vôbec bude u nás pokračovanie Hatcheta premietané, je zatiaľ stále otázne. Zašli by ste na neho do kina?


Štvrtý diel hororovej série Hatchet s názvom Victor Crowley sa odhaľuje v drsnej upútavke. Krvavý slasher je späť!
Zdroj: Dark Sky Films
Domov
Zdieľať
Diskusia