Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2017, 15:51
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Desivá atmosféra, množstvo nadprirodzených vecí a démoni. Taký je debutový trailer pre Insidious 4!

FILMY A SERIÁLY INSIDIOUS 4
Uložiť Uložené

Nalákal vás trailer, alebo práve naopak, zanevreli ste už na sériu Insidious?

Insidious od Jamesa Wana a Leigha Whannella urobil pred niekoľkými rokmi dozadu na hororovej scéne celkom slušný rozruch. Po prvej časti nasledovali ďalšie dve pokračovania, avšak pri tretom diele išla kvalita série mizerne dolu. Prekvapí nás štvrtá časť návratom k pôvodnej kvalite? Trailer by vám určite mohol čo-to napovedať. Za réžiou filmu stojí nováčik Adam Robitel (béčkový horor Taking of Deborah Logan) a scenár napíše dobre známy Leigh Whannell, ktorý sa o neho postaral vo všetkých minulých častiach. 

Elise Rainerová (Lin Shaeye) sa vydáva v novej časti Insidious do mestečka Five Keys v Novom Mexiku k domu, ktorý patril pôvodne jej rodine. A ako si určite domyslíte, v danom dome bude mat znova čo dočinenia s paranormálnym zlom. Premiéra filmu je stanovená na 4. januára 2018. Vo filme opätovne uvidíme hercov, ako Lin Shaye, Leigh Whannell a Angus Sampson, no taktiež privítame aj doposiaľ nevidené tváre, ako napríklad Josh Stewart, Spencer Locke či Tessa Ferrer. Myslíte si, že s novým tvorcom získa Insidious akúsi nečakanú iskru, alebo sa mal k jej natočeniu vrátiť "otec" celej série James Wan?

Domov
Zdieľať
Diskusia