Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. septembra 2017, 13:40
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Tvorca perfektného Daredevila sa postará o krvavú a temnú tímovku X-Force s Deadpoolom a Cableom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Talentovaný scenárista sci-fi snímok The Martian či Cloverfield si vyhliadol ďalší režijný projekt. Postará sa o dlhodobo chystanú tímovku X-Force.

O tímovke X-Force, ktorá predstavuje temnejšiu a R-kovejšiu odnož sveta X-Men, sme vás naposledy informovali ešte koncom júna, keď sme vám v jednom obsiahlom článku priblížili azda všetky plánované mutantské projekty, a to aj vrátane seriálu Gifted. Po dlhšom období ticha sa však konečne zdá, že pripravovaná snímka X-Force definitívne našla svojho režiséra a celá záležitosť sa tak môže plynule posunúť vpred. Najnovšie informácie totiž hovoria, že scenár aj réžiu zastreší talentovaný Drew Goddard (napísal Cloverfield, The Martian a zrežíroval The Cabin in the Woods), ktorému superhrdinský žáner rozhodne nie je cudzí.

Ten v minulosti pracoval napríklad na seriálovom Daredevilovi a pred reštartom Spider-Mana sa dokonca snažil priviesť k životu aj snímku The Sinister Six o bande Spideyho záporákov. Goddard momentálne chystá thriller Bad Times at the El Royale s Chrisom Hemsworthom či Jeffom Bridgesom, no hneď potom by sa mal vrhnúť práve na tímovku X-Force, v ktorej sa okrem samotného Deadpoola objaví aj Cable v podaní Josha Brolina. Vylúčená ale nie je ani účasť Zazie Beetz v úlohe Domino. Navyše, Goddard má scenár údajne hotový, takže snímky by sme sa mohli pokojne dočkať už v priebehu prvej polovice roku 2020, prípadne ešte skôr. Ste spokojní s výberom režiséra? A ktorého mutanta by ste v X-Force radi videli?

Joss Whedon a Drew Goddard pri natáčaní The Cabin in the Woods

Tvorca perfektného Daredevila sa postará o krvavú a temnú tímovku X-Force s Deadpoolom a Cableom
Zdroj: © 2012 - Lionsgate Inc
Domov
Zdieľať
Diskusia