Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. septembra 2017, 16:39
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák Marcel O.

Terminátor 6 bude skutočne nadväzovať priamo na druhý diel. Aký starý v ňom bude Schwarzenegger a prečo Cameron ignoruje zvyšné filmy?

FILMY A SERIÁLY TERMINATOR: DARK FATE
Uložiť Uložené

Nadviaže Cameron na úspech T2?

Od premiéry nezabudnuteľného T2: Judgment Day v réžii Jamesa Camerona ubehlo 26 rokov a nikomu z jeho nasledovníkov sa nepodarilo kvalitou priblížiť tejto snímke. Každý pokus o oživenie značky skončilo veľkým neúspechom.

Či už išlo o Terminator 3: Rise of the Machines, ktoré bolo priamym pokračovaním dvojky, alebo Terminator: Salvation, kde sa film sústredil na Johna Connora a jeho boj proti Skynetu. K reštartu značky nepomohol ani návrat Arnolda Schwarzeneggra v poslednom diele Terminator: Genisys. A práve preto sa môžeme tešiť, že Cameronovi sa v roku 2019 vratia práva na značku a on tak môže prinavrátiť opätovný úspech a slávu tomuto projektu. Pomôže mu s tým Tim Miller (Deadpool), ktorý nový film zrežíruje. K Arnoldovi sa v chystanej novinke pridá aj Linda Hamilton (Sarah Connor). Podľa slov Jamesa Camerona potrebovala trochu presvedčiť, aby si túto rolu opäť zopakovala.

„Zavolal som Linde a povedal som jej, že by bolo cool, aby sa vrátila a ukázala všetkým, ako sa to robí. Pretože, čo sa stvárnenia ženskej hrdinky, ju podľa mňa od roku 1991 nikto neprekonal ."

Ohľadom samotného Terminátora tu máme aj vyjadrenia Tima Millera. Rozhodli sa, že tentokrát budú stroje iné. Časom sa učia a vyvíjajú, takže pravdepodobne nájdeme T-800 v celkom inej intelektuálnej forme, a možno aj na inej emotívnej úrovni. To sa ešte uvidí, najprv nám budú musieť vysvetliť fakt, ako je možné, že stará T-800 stále žije a pamätá si udalosti druhého dielu. Buď sa tak nestane a pôjde o jednoducho starý stroj, alebo zistíme, že sa pamäť strojov ukladá do siete Skynetu. Možností je veľa.

 

O scenár sa postarajú veľké mená, ako: David Goyer (Batman Begins), Charles Eglee, Josh Friedman (pokračovania Avatara), Justin Rhodes a David Ellison, ktorí sa chcú sústrediť na umelú inteligenciu A.I v štýle dronov od Amazonu lietajúcimi nad našimi hlavami alebo závislosť na sociálnych sietiach a iné technológie dnešnej doby.

Odporúčané
Midway v tržbách prekonal aj skvelé pokračovanie Shiningu s názvom Doctor Sleep. Terminátor je obrovským prepadákom (Box Office) Midway v tržbách prekonal aj skvelé pokračovanie Shiningu s názvom Doctor Sleep. Terminátor je obrovským prepadákom (Box Office) 12. novembra 2019, 13:04

Pre Hollywood Reporter sa Cameron rozhovoril o chystanom projekte: „Pôjde o pokračovanie Terminátora 1 a 2, budeme predstierať, že sa ostatné filmy nestali, akoby to bol zlý sen, alebo iná časová línia. Tim prišiel s týmto nápadom a ja som súhlasil. Chceme, aby Arnold s Lindou odštartovali novú trilógiu a predali štafetu novým hercom." Nový Terminátor k nám dorazí 26. júla (červenca) 2019.

Terminátor 6 bude skutočne nadväzovať priamo na druhý diel. Aký starý v ňom bude Schwarzenegger a prečo Cameron ignoruje zvyšné filmy?
Zdroj: Warner Bros

Domov
Zdieľať
Diskusia