Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. októbra 2017, 17:52
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Dráma On the Basis of Sex na čele s talentovanou Felicity Jones z Rogue One: A Star Wars Story nám rozpovie príbeh veľkého právneho sporu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Felicity to vcelku svedčí, čo poviete?

Na Oscara nominovaná Felicity Jones (Rogue One: A Star Wars Story, The Theory of Everything) si vo filme zahrá postavu mladej doktorky práv Ruth Ginsburgovej a v role jej manžela uvidíme sympatického Armie Hammera (The Social Network, The Man From U.N.C.L.E.). Okrem nich ale v tejto dráme rátame aj s hercami, ako Justin Theroux (The Girl on the Train, The Leftovers), Kathy Bates (Misery, Disjointed), Sam Waterston (The Killing Fields, Law & Order), Jack Reynor (Detroit), Stephen Root (Get Out, All the Way) či Cailee Spaeny (očakávaný Pacific Rim Uprising). Snímku režíruje Mimi Leder (Deep Impact, The Leftovers) a o scenár sa postará jej synovec Daniel Stiepleman. Premiéra je predbežne plánovaná na rok 2018.

Vo On the Basis of Sex sa pozrieme na príbeh mladej právničky Ruth Bader Ginsburg, podložený skutočnými udalosťami, ktorá spolu so svojim manželom prináša prvý zásadný prípad v boji proti rodovej diskriminácii pred Najvyšší súd Spojených štátov. Tvorcovia do sveta v nedávnej dobe vypustili prvý záber na hlavnú hereckú predstaviteľku. Akým dojmom na vás Felicity pôsobí? 

Dráma On the Basis of Sex na čele s talentovanou Felicity Jones z Rogue One: A Star Wars Story nám rozpovie príbeh veľkého právneho sporu
Zdroj: Focus Features
Domov
Zdieľať
Diskusia