Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. októbra 2017, 15:26
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Tvorcovia očakávaných filmov Jurassic World: Fallen Kingdom a Predátora odhalili nové plagáty a obrázky

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zatiaľ len prostredníctvom Instagramu, ale aspoň niečo.

Tvorcovia očakávaných titulov Jurassic World: Fallen Kingdom a The Predator sa s nami podelili o nové plagáty. Zatiaľ ich máme k dispozícii len prostredníctvom Instagramu, ale rozhodne nie sú na zahodenie. V prípade Jurassic World si dokonca môžete prehliadnuť aj detailnú dinosauriu lebku. Jurassic World: Fallen Kingdom režíruje J. A. Bayona (A Monster Calls) a do hlavných úloh sa vrátia Chris Pratt a Bryce Dallas Howard. Doplnia ich James Cromwell (The Green Mile), Ted Levine (Shutter Island), Justice Smith (Paper Towns), Geraldine Chaplin (Chaplin), Daniella Pineda (The Detour), Toby Jones (The Hunger Games), Rafe Spall (Prometheus) a vrátia sa aj BD Wong (Law & Order: SVU) a Jeff Goldblum (Thor: Ragnarok). Slovenská premiéra sa uskutoční 21. júna (červen) 2018.

Nového Predátora má pod palcom Shane Black a herecky sa predstavia Boyd Holbrook (Narcos, Logan), Olivia Munn (X-Men: Apocalypse), Trevante Rhodes (Moonlight), Keegan-Michael Key (Keanu, Key & Peele), Thomas Jane (The Punisher), Jacob Tremblay (Room), Yvonne Strahovski (Dexter), Alfie Allen (Game of Thrones), Sterling K. Brown (The People vs. O.J. Simpson, This is Us) a Edward James Olmos (Battlestar Galactica, Blade Runner). Na Slovensku sa snímky dočkáme 2. augusta (srpen) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia