Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
17. októbra 2017, 8:38
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Hollywoodske hviezdy sa v temnom traileri pre seriál inšpirovaný Jackom Rozparovačom snažia vyriešiť sériu krvavých vrážd

FILMY A SERIÁLY THE ALIENIST
Uložiť Uložené

Okrem pútavej témy uvidíme v seriáli The Alienist aj jagavé herecké obsadenie na čele s Lukeom Evansom, Danielom Brühlom a Dakotou Fanning.

Kriminálny seriál s názvom The Alienist nás zavedie do 19. storočia, v ktorom sa pozrieme na príbeh reportéra Johna Moorea (Luke Evans) a psychológa Dr. Laszla Kreizlera (Daniel Brühl), vyšetrujúcich sériu brutálnych vrážd. Okrem Evansa a Brühla sa môžeme tešiť aj na Dakotu Fanning (American Pastoral), Briana Geraghtyho (The Hurt Locker), Douglasa Smitha (Miss Sloane), Matthewa Sheara (Mistress America), Matta Lintza (Pixels), Roberta Wisdoma (The Wire) či Q'orianku Kilcher (The New World).

Seriál čerpal z medzinárodného bestselleru Caleba Carra (získal cenu Anthony Award), a tak sa určite nemusíme báť o žiadnu plytkú zápletku. Spolu s kvalitným hereckým obsadením a pôsobivou atmosférou (pozrite si trailer a sami pochopíte) by mohlo ísť o veľmi slušnú detektívku, čo poviete? Prvá séria bude obsahovať desať epizód a dočkať by sme sa jej mali 22. januára (leden) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia