Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. októbra 2017, 17:38
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Evangeline Lilly bez hrnca na hlave a Paul Rudd s novým kostýmom. Takto to vyzerá na natáčaní Ant-Man and the Wasp

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Snímka dorazí do kín už budúci rok.

Mesiac po uvedení Avengers: Infinity War do kín, konkrétnejšie 6. júla 2018, uvidíme aj pokračovanie pozitívne prijatej komiksovky Ant-Man and the Wasp. A keďže sa mne osobne jednotka až tak veľmi nepozdávala, nemám dôvod tešiť sa na pokračovanie. V dobe komiksoviek si jednoducho musíte vybrať tých správnych koňov, respektíve kone musia ukázať, že majú niečo unikátne. A práve slovíčko unikátne je pri MCU tak trochu tabu, čo sa bude snažiť zmeniť Taika Waitit a Ryan Coogler a ich Thor: Ragnarok, respektíve Black Panther. Bude unikátne aj Ant-Man and the Wasp? Ťažko povedať, no minimálne môžeme byť radi, že Evangeline Lilly už nebude mať na hlave ten smiešny účes.

Vracajú sa azda všetci preživší z jednotky vrátane Michaela Douglasa či Michaela Penu alias ukecaného Scottovho kamaráta. Nižšie sa môžete pozrieť na hlavných hrdinov na natáčaní. Na tejto stránke potom nájdete zvyšné fotky, na ktorých sa nachádza aj Douglasov Hank Pym a ďalší. Režíruje Peyton Reed, ktorý prevzal jednotku po Edgarovi Wrightovi. O deji vieme len toľko, že sa bude odohrávať po Civil War a pravdepodobne pred Infinity War, aj keď pravdepodobnejšie je, že až po tejto udalosti, keďže by to pôsobilo dosť chaoticky.

Domov
Zdieľať
Diskusia