Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2017, 15:14
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Scarlett Johansson si v pripravovanej dráme podľa knižnej predlohy zahrá zúfalú matku, ktorej syn trpí takzvanou upírou chorobou

FILMY A SERIÁLY SCARLETT JOHANSSON
Uložiť Uložené

O projekte vieme zatiaľ len základné informácie, no aj tak nás vcelku zaujal.

Eve Lattimore má skutočne náročný život. Jej manžel pracuje stovky kilometrov od domova a Eve necháva samotnú s dvomi deťmi, z ktorých jedno trpí ojedinelou, takzvanou upírou chorobou. Akékoľvek vystavenie slnku môže mať pre jej syna nebezpečné následky. Eve preto spraví to, čo by urobila každá matka - z ich domu vytvorí pevnosť bez akéhokoľvek prísunu svetla. Verí, že je len otázkou času, kedy bude na synovu chorobu vymyslený liek. Až do noci, počas ktorej urobí hrozivé rozhodnutie.  

Hlavnú rolu starostlivej, no utrápenej matky by si mala zahrať talentovaná Scarlett Johansson. O réžiu filmu s názvom Reflective Light sa postará fotograf Gregory Crewdson a pôjde o jeho režíjny debut, tak verme, že bude zároveň aj vydareným. Crewdson taktiež v spolupráci s Juliane Hiam napíše aj scenár a za produkčným tímom bude stáť Marc Patt (The Girl on the Train, La La Land) a Jared LeBoff zo spoločnosti Platt Productions'. Film bude natočený podľa knižného románu The Deepest Secret z roku 2014. Zaujal vás jeho obsah?

Scarlett Johansson si v pripravovanej dráme podľa knižnej predlohy zahrá zúfalú matku, ktorej syn trpí takzvanou upírou chorobou
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia