Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2017, 3:19
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Black Pantherovi a jeho Wakande svitá na temnejšie časy, čo dokazuje aj pochmúrna séria plagátov. T'Challa si bude musieť trón vybojovať

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po kratšej odmlke k nám z Marvel Studios dorazili ďalšie lákavé materiály. Tentokrát v podobe niekoľkých celkom nových plagátov s postavami.

Či už sa na sólovku Black Panthera tešíte, alebo nie, musíte uznať, že tón, ktorým sa snímka doposiaľ prezentuje, bude od ostatných projektov zo sveta MCU pomerne odlišný. A to rozhodne nie je na škodu. Kým však dorazí ďalší oficiálny trailer, aby nás v tomto názore (snáď) opäť raz utvrdil, prinášame vám aspoň sériu celkom nových plagátov. No aj keď sa oproti tým predošlým nesú v trochu temnejšom duchu a môžu pôsobiť fádnejšie, fanúšikov bezpochyby potešia.

Najviac spomedzi nich zaujme pravdepodobne postava Ulyssesa Klawa a pohľad na jeho novú ruku, čo poviete? Premiéra Black Panthera je u nás naplánovaná na 15. februára (února) 2018 a pokiaľ sa o ňom chcete dozvedieť viac, vstúpte do tohto vlákna. Teraz si už ale vychutnajte sľúbené plagáty.

Domov
Zdieľať
Diskusia