Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. novembra 2017, 21:56
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Green Arrow, Supergirl, Flash a mnohí ďalší bojujú bok po boku v akčnom traileri pre obrovský crossover štyroch superhrdinských seriálov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Seriálová udalosť menom Crisis on Earth-X dorazí ešte koncom tohto mesiaca. Navyše, konečne máme k dispozícii aj poriadnu ukážku.

Iba nedávno nás navnadila obrovská porcia obrázkov a teraz si už konečne môžeme vychutnať aj samotný trailer (nájdete ho pod textom). Už onedlho sa totiž na televíznych obrazovkách objaví očakávaný crossover s názvom Crisis on Earth-X, vďaka ktorému opäť raz uvidíme hrdinov DC seriálov od stanice The CW pekne pokope. Menovite sú to projekty Arrow, The Flash, Supergirl a Legends of Tomorrow. Teraz si už ale povedzme niečo o deji.

Svadba Barryho (Grant Gustin) a Iris (Candice Patton) znova zvedie starých známych dohromady, lenže situácia sa zhorší, keď na nich zaútočia superzločinci zo Zeme-X. Všetci superhrdinovia spoja svoje sily a vďaka ich priateľom, ako Citizen Cold (Wentworth Miller), The Ray (Russell Tovey), Felicity Smoak (Emily Brett Rickards), Iris West či Alex Danvers (Chyler Leigh) sa postavia svojim doposiaľ najhrozivejším protivníkom. Najmocnejší hrdinovia Zeme - Green Arrow (Stephen Amell), Supergirl (Melissa Benoist), Flash a White Canary (Caity Lotz) vstupujú do súboja s cieľom zachrániť svet. Crossoveru sa dočkáme 27. a 28. novembra (listopad) 2017. Budete pri tom?

Domov
Zdieľať
Diskusia