Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2017 o 12:30
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Mutant Gambit v podaní Channinga Tatuma získava pôvabnú hereckú posilu. Jeho prvú lásku totiž stvárni herečka Lizzy Caplan

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Na sólovku s Gambitom čakajú fanúšikovia už neuveriteľne dlho. Žeby sa projekt s príchodom hlavnej ženskej postavy konečne rozbehol?

Okolo dlho pripravovanej komiksovky s názvom Gambit krúžilo v minulosti hneď niekoľko veľmi zaujímavých režisérov, no ani jeden z nich pri projekte nezotrval až do dnešných dní. Teda aspoň podľa oficiálnych informácií. A aj keď zatiaľ stále nepoznáme meno toho pravého, ktorý by túto očakávanú sólovku doviedol do zdarného konca, veríme, že sa snímka už v najbližších mesiacoch konečne rozbehne naplno.

Dopomôcť by tomu rozhodne mohlo aj obsadenie herečky Lizzy Caplan (Now You See Me 2, seriál Masters of Sex), ktorá by mala stvárniť hlavnú ženskú postavu menom Bella Donna Boudreaux. Ide o dcéru šéfa skupiny vrahov z New Orleans a zároveň aj prvú lásku ústredného hrdinu Remyho LeBeaua (Channing Tatum), viac známeho pod prezývkou Gambit. Ďalšie novinky snáď dorazia už čoskoro. Ste spokojní s účasťou Lizzy Caplan?

Mutant Gambit v podaní Channinga Tatuma získava pôvabnú hereckú posilu. Jeho prvú lásku totiž stvárni herečka Lizzy Caplan
Zdroj: Showtime
Domov
Zdieľať
Diskusia